Träningsdag :)

Tjo :) Idag blev det att gå upp ganska tidigt. Gick upp en timma för tidigt faktiskt. Skulle ju ställa om klockan men det visste ju inte jag. I alla fall så tränade jag för Madde Eriksson idag. Skulle lasta henne, alltså Rutan.. och jag blir så arg på mig. Ska ju egentligt bara ta det lugnt då men som hon beter sig och bara springer över mig och andra är inte okej. Tycker inte jag, men med lite hjälp kom hon in i transporten ordentligt och hon var så duktig. Måste ju testa oss lite.Becca följde med och det var skönt att ha med sig någon annan än pappa liksom. Hon tog lite kort och det var kul att se på sen :). Madde var riktigt bra att rida för. Vet hur jag ska göra mer nu och det känns jättebra. Mycket positiv dag om man kollar bort att hon var lite dum när man ska hantera henne från backen. Stilla ska man inte stå om man heter Rutan. Skulle kunna säga jätte mycket från träningen, vad vi fick göra och vad det var som var bra men det orkar jag inte nu riktigt. Mycket bra övningar och jag kommer fortsätta att träna för henne nu ett tag, så länge hon har träningar. Hennes sätt att lära ut eller hennes ridsätt eller vad man ska säga passar mig och Rutan alldeles utmärkt. Fast det var rätt svårt att få in det lite eftersom jag har gjort på mitt sätt nu ett tag. Men det var riktigt gött med hjälp nu kände jag! Välbehövt och riktigt kul att komma ut och se lite annat sa både jag och Rutan. Så var hon jättefin i hennes nya fleece täcke :) hihi RutisTutis som är lite nonchalant ibland.
Måste säga att galoppen går mycket bättre, verkligen inte bra men om man kollar från början går allt så mycket bättre. Och nu så ska jag rida igenom henne på Tisdag och bara skritta ut  i morgon. Superkul, detta gav motivation till tusen!
Tack Becca att du följde med, det va kul, och tack pappsen för skjussen med släp och grejor x) Ujujuj.

lite pictures ..

Där kollar hon in i kameran ialf ^^ Rutan asså





"Rutan, kolla in i kameran, nuu.. Klick"
Jag kan aldrig va seriös på kort .. :S Men Rutis Tutis är alltid så söt ^^.
Väl tillbaks i stallet :D<3


Ne jag är faktiskt jätte trött, så ska kolla på movie. Se you. I möra bär det av till Frövi å träffa mina goa flickör från nybygget :D .
CIIAO

PLAASSK.. plupp

(det där var mamma som hoppade i vattnen och Sally som hoppade efter XD, mamma som kom på det, hoho, satt och kom på det igår om vi skulle vara i stugan och åka flotte.. ajja det blir bara komplicerat om jag ska förklara det, kul vare i alf ^^ )


Mutemath  -  The nerve

Can you belive this world's got the nerve to insist
that it won't trade in for a better one?
Can you belive this world's yellin' out in the dark
it want's to be left alone?

Can you belive this world never woulda had the change
without us giving blood?
Can you belive this world lacks the common courtesey
to thanks us all for the love?

Set it on fire...


....

Can you belive this world's just a chommer in the sky
with a lie in his soul?
Can you belive this world's just exactly as we built it
running out of control?



Visst är det sant?. Älskar låten, den är grymt bra så är det så sant!

Har inte skrivit så mycket nu på ett tag. Men så kan det ju vara. Allt känns väldigt bra nu i allafall. :)
Ska träna på söndag för Madde Erickson och förhoppningsvis ska skolans tränare Anette komma till stallet i morgon och ha någon slags lektion. Idag får lilla tösan stå. Igår när jag red blev jag så arg på mig själv och det gör mig så ledsen. Inte hästens fel men dte blir ju lätt att man anklagar hästarna, eftersom dom inte fattar någe ^^ hihi nejdå. Min lilla RutisTutis. Stog och kramade en massa på henne igår efter det ridpasset.. usch!. Förstår verkligen det dära med att okunskap leder till "våld" eller att man liksom blir arg.. Sånt måste jag träna bort. Dagen innan det red jag ut en sväng, kanske 30-40 minuter lite lagomt.  I måndags red jag ut en liten bit sen red jag på banan och det gick kanon! :D.. Var ganska utvilad då också, kan bero på det också, att jag inte hade lika kort stubin. Inte kul då. Nog om det, fast jag tycker det är kul att skriva om mina dagar i stallet ^^. Till helgen har jag helgen, jobbiga mornar blir det men jaja, har ett helt lov att vila ut mig på ^^.

Ne nu ska jag göra klart lite skolarbeten, slutade tjugo över 11 idag. riktigt gött! Men i morrn blir det att cykla 5 mil på min skrothög med skolan. Herre gud!  haha nee " o herre ge vad får man se, en trasig cykel som är helt sne" höhö.

Goderdagens tha peOpLe


Föresten.. har hört att en lerig häst är en glad och lycklig häst. Det värmde om hjärtat!
<3:)



Allt går inte alltid så bra..

ne, det gör ju inte det. Men måste säga att de senaste dagarna har varit jättebra, har vart på ett ganska så  bra humör men har fått mina små dampanfall ibland. Rutan blev vaccinerad igår, hon skötte sig super. Men annars är allt skit. Orkar inte med det här livet med att vara mig om det ska vara som det är. Jag har så mkt hat i mig. Vet inte vad jag ska göra men det löser sig väl. som sagt går allt inte alltid så bra. Kan inte ens träffa mina kompisar pga av att jag är som jag är, jag hoppas att livet blir lättare när jag flyttar från detta jävla hus till något eget, fåv göra allt i min takt, vara för sig själv och vara sig själv. Hatar det här! Inte konstig att jag är sån tidsoptimist som jag är när man har sånna föräldrar som man har. Så verkar det som mamma tycket att det är kul när jag får mina jäva fan damp anfall, det gör att jag kokar upp till en viss nivå och det gör att jag.. asså jag orkar inte. Jag vet inte vad jag ska göraoch jag orkar inte höra henne jävla kommentarer. Meeen du hinner ju inte, men tror du att du kommer att ta dig dit på den tiden.. Stackars dina kompisar..  Du kommer snart inte ha kvar några kompisar som alltid får vänta eller höra på dig hela tiden. ..
VAFAN BERor det på fan!!!  Det är ska jag kanske inte skriva offentligt men jag bryr mig inte ärligt talat. Bryr mig inte längre! Älskar min häst, min hund och mina vänner, blir så besviken på mig själv bara. Jag har stora problem gott folk..



















Min lilla  Rutan  , som även hon är tjurig nu och som har tappat sko, men som tur är kommer hovslagarn i möra, bra tajming hon har, tappar sko dagen innan hovslagningen och samtidigt som hon precis blivit vaccinerad <3





















jag har dålig fantasi på dessa rubriker. uschfyochblää^^

Ja, sitter här vid datorn. Måste plugga, egentligen borde jag bädda ner mig nu för att sova men jag fastnar så vid datorn. Det är inte bra. Kommer att skriva IG på proven i morrn.. Blää. jag har pluggat hela helgen men inget fastnar ju i skallen på mig. I allafall så blev det att gå och prata med Becca igår, behövligt och det känder jätteskönt att prata om allt och inget. :) Tack Becca <3 Idag har jag inte gjort mycket, lr Emelie kom förbi en stund förut. Gummsi, finns här vet du! Så följde jag henne en bit. Skönt att prata med dig med=), blir inte det lika mycket längre. Men vi flickör får kolla igenom en bunt filmer och tjocka godis nån helg.. Va mysigt det skulle vara. Sånt behövs ibland.

Blev att åka till stallet ganska sent, hade planerat att åka dit tidigare, men det blir inte alltid som man tänkt sig, men vissa saker får gå före ibland. Så det blev ingen ridning men jag longerade henne. Hon lyssnar bättre nu stumpan. Suveränt :) <3

Måste säga att  jag har suverän musik på dator nu, lr snarare på Spotify.. älskart ^^

En annan sak jag måste säga är att jag kan knappt vänta till premiären på "New moon" höhö.. Ska bli riktigt kul och se om det är lika bra som boken . :) .

 

Whoo is it ^^

 

Ne nu ska jag sova :)

Godnatt gott folk


äntligen helg, älskart! ^^

Länge sen jag skrev nått nu men det har inte hänt så mycket. Har varit en del i stallet hos min lilla häst. Men har inte ridit nu på ett par dagar eller så, eftersom det inte har gått bra, det har bara kännts som jag förvärrar det genom att traggla med henne hela tiden. För på senaste tiden har jag varit väldigt trött och grining, och jag märker ärligt talat samma sak på henne. Hon är lite grinig för tillfället och ser så otroligt trött och seg ut. Så jag lät henne stå en dag, sen longerade jag henne i onsdags, gick bra men i slutet orkade hon inte galoppera så söt ^^ men vi fick tvinga henne lite där. Måste nog longera henne lite mer, hon är inte den som lyssnar på mina kommandon sådär super, och det är ju jätteviktigt i ridningen så kanske därför det inte alltid går så bra. Sen i torsdags va Emp med till stallet, så gick vi till pistols ridbana och släppte henne lös där och så visade hon mig lite typ om att ge tryck utan att använda mer än energin och kroppspråket, det va rätt coolt, det är nästan precis så som hästarna pratar och flyttar på varandra.  Rutan tyckte nog det var lite förvånande att vi var hästar med henne ist för att hon ska anpassa sig  till oss hela tiden. Det tyckte hon nog va kul :) Ska jag nog göra lite mer. Tack Emelie! så måste vi gå på nån såndär kurs du brukar gå på. Jag hänger på där i såfall ^^
Igår red jag, skrittade runt motorcrossbanan, hon skötte sig super, blev så glad, fast hon var lite tittig och var full av energi. Så hon tyckte det nog var kul att komma ut lite nu igen, det är nog bra med nån dags vila om det inte finns någon motivation. Det gick super på banan också. eller hon bet sig fast ordentlig i början men sen när jag lirkade loss henne och arbetade en massa mjukgörande så gick hon mycket bra sen. Blir så glad fast det känns som hon var stel i bakdelen eller något. Får se hur det känns idag. Klart hon kan vara lite stel men ändå. Hon var väldigt varm precis över framhovarna efter att jag hade tagit in henne från hagen och spolat henne. Hon reagerade inget på det så det var nog ingen fara, temperaturen gick ner efter att jag ridit så det är nog för att vädret och leran i hagen kanske.
Ramlade av henne igår för första gången igår också. haha ! jag gick på lång tygel, lutade mig fram förr att klappa henne så öppnar pappa dörren ut från stallet och hon flyger upp i luften och galoppar åt sidan. där dunsar jag i marken. ujUj.men min lilla häst gick ingen stanns hon stannade där och kom fram till mig. Har en sån underbar häst, det är sjukt! Älskar henne så!
En sak till bara, så är jag utvilad också, därför det går bättre att rida henne också. Innan blev jag nästan förbannan och orkade inte liksom. Då är det lika bra att skita i det helt och hållet och göra nått som båda  tkr är kul.. Gå in och käka hö säger Rutan, rida ut säger jag. Så där blir det inte heller så bra, så jag måste tvinga henne ibland ändå. haha x)..
oj vad mkt jag skrev om samma sak nurå. haha skitkul att läsa måste jag säga. :)

jaja, idag i allafall ska jag nog bara va hemme, mina vännör skulle till degerförs men jag stannar hemma, skulle kanske göra nått med becca och c.o. Om det blir nått :)

Hare gött.

CiaoCiao

ignorera min sits,kolla på min heest :) <3

RSS 2.0