mörker, möörker och återigen mööörker!

Vart har solen tagit vägen. Det är bara en massa gråa tjocka moln på himlen som det öser en jävla massa regn ifrån, skitkul! Usch det var länge sen jag känder mig illa till mods och att jag hade ångest, det kommer tillbaka samtidigt som mörkret. Motivationen till stallet och allt försvinner.. Det blir snart bättre.. när ljuset kommer tillbaka vill säga, några månader kvar. Men som tröst till mig själv är det inte lika jobbigt som det brukar vara. Så mycket bra har hänt mig så jag är så glad över det! Det väger nästan över allt mörkt och jobbigt. Så har det varit mycket annat att tänka på liksom. :)<3

Nu var det längesen jag skrev igen.. Har inte så mycket att skriva. Rutan ska byta stall här snart. Ska vaccineras mot botolism först eftersom de har ensilage. Lill Rut! Ridningen går så mycket bättre nu, det är så kul. Snart kan jag rida i ridhuset hur mycket jag vill också. Det blir perfekt. På söndag kommer AnnaPanna hit, iih de ska bli så kul :). Men nu är det min tur att bli sjuk, kan ju knappt andas eftersom jag får förkylningsastma. Men har nog gott över tills hon kommer hit. Blir ingen ridning heller förns jag blir bättre. Blir aldrig bättre annars. Blir att longera idag istället så får vi se i morgon. Förövrigt är allt väldigt bra för min del, men för mina två vänner är allt lite upp och ner. Finns här som jag har sagt och som jag hoppas att ni förstår!. Efter regn kommer solsken ^^ tror det är så man säger! . men jag är lite trög så vad vet jag. Fast det är inte bara jag som är trög har jag märkt under den senaste tiden.. hrmhrm^^

Nej nu ska jag inte skriva så mycket mer även om jag vill. Jag är inte bra på att göra mig kortfattad :) Men nu snart ska jag i allafall till min älskade häst, som sparka efter mig igår.. sen blir det att nörda idol hemma hos persika :) <3

 

CiaoCiao


Tisdag ..:))

Tja! Har kommit fram till att jag inte ska skriva lika mycket som jag alltid gör dom gånger jag väl skriver nått. Inte så kul att läsa liksom. Men jag tycker det är kul att skriva mycket. Eftersom jag har så mycket tankar om allt. Okej det där lät kanske lite dumt men jag menade det inte så. Fast det kanske bara var jag som tänkte så så skitsamma :S . Funderar på att låta Rutisen stå lite mer än vanligt. Är inte motiverad till det överhuve tage så är det så mycket i skolan som ska bli klart. Genom att jag är i stallet får jag ingen ork eller tid till skolarbete och tvärtom. Så det blir bara fel. Bättre att satsa på något. Kan ju inte satsa på ridningen så det får alltså bli att satsa på skolan.. :/
Det blir bra. Ne nu ska jag göra lite skolarbete... jag vill ha choklad :D .. fast nnee det har vi inte. Denna skoldag på tal om skolan har varit riktigt kul. " Vem varee, vem vare som tog pennan? "  mohaha! ne och mitt skrik som ekade över hela skolan. Nee nu ska jag ge mig men alltid kul med lilla jessi o compani ^^
På tal om lite annat så blir det troligen fest på fredag med mina gooa vänner. Jossan is back x).. och på tal om det så hade jag jättekul i lördags, tack för en bra vad säger man kväll, natt ? .. både och kanske.. träffa en massa kul folk som man itne sätt på länge. haha lr jag tyckte det va kul ialf :D

Puss&Kram skumbanan ^^

.. nu äre bara att se framåt. Det blir bättre dagar.

"And live is all black and white
And tell me what is wrong and right
I don't suppose that anybody knows
and maybe when we reach the end
We'll ask imaginary friends, why no response?"

Tjo alla som läser.. inte många alltså men tjo ändå :)
Även den dära "texten" är ifrån en av Mutemaths låtar. Dom är så bra, deras låtar är så bra skrivna och de flesta har liskom en mening. Älskar dom!
Ooh så måste jag säga att Erik i idol är så grymt bra! Skit i idol som bagge sa. Han är ju redan en stjärna liksom! :D aaah! får så damp när han sjunger hans röst är enormt go! Han är så cool! Jag tyckte inte om han i början men ju mer man har sett han så ju mer tycker man om honom, han verkar en sån go person!
hihi jaja :)
Just nu sitter jag och pluggar, skrev nyss blogg för idag men jag skriver om den för det är redan en del som har ändrats. Så känner jag för att skriva.
Ska börja plugga lite nu till provet som jag ska göra på fredag. Måste göra det på omprov tillfället eftersom jag missade det. Vill ju gärna få bra på det.
På tal om annat så känns allt lite hopplöst för tillfället. Saknar alla som jag träffade hemma hos Anna i Frövi. Den glädjen jag fick med mig därifrån kunde jag leva på i några dagar, men sen sluts man in i det vanliga igen. Rutiner, skolan, vanliga folket. Klart att jag har jättebra kompisasr runt omkring mig här hemma med. Men det är så jag känner det lite. Älskar att se lite annat folk och sådär. Det som känns så jobbigt för tillfället är att jag inte riktigt har någon att luta mig mot, men alla kan alltid luta sig mot mig och prata om vad som är jobbigt och svårt. Skulle vara riktigt skönt att få tillbaka lite tacksamhet för omväxlingens skull. Det gäller inte alla dock :)..Men jag är jätteglad att de vet att jag finns här om det är något, för det gör jag vad som än händer. Det är en viss tröst!
Nästa helg kommer förhoppningsvis Anna hit och det ska bli skönt att träffa henne igen :D

Men även om allt har varit jobbigt ett tag så är det bara att se framåt. Det går inte att älta allt som händer, det händer alltid av någon anledning. Även om det är tungt för tillfället så får jag bara se framåt som sagt. Allt går ju i perioder också.. Jag förstorar upp det hela också eftersom jag inte mår så bra. Men jag får gå tillbaka till mig själv och fråga mig själv lite vad och varför det är som det är. Jag och mig själv hittar en lösning på det hela, det lovar jag mig själv, jag vill inte gräva ner mig totalt.. är ju i en speciell vecka i månaden, kan kanske va därför jag är extra känslig. Hoppas det.

Något som är kul är att jag ska ringa och boka biljetter till new moon. Om det inte redan är slut på platser. Ska gå med Carro, så det ska bli kul. Brukar inte hitta på något tillsammans men ska bli kul att göra det nu faktiskt. :)
Ikväll skulle jag egentligen umgås med några kompisar, men blir att sitta barnvakt åt lillebror istället, käka godis och nörda James Bond eller nån annan go film ^^. Får lite dåligt samvete att jag inte umgås med han eller beter mig bättre mot han. Lille broor :( <3. Skulle egentligen också med till mormor nu, men hann inte med.. så där får jag också dåligt samvete. har inte var med på ett bra tag, usch. Stackars lilla mormor. Det är ju inte för att jag inte vill träffa henne utan att det är så mycket annat. Får sånn ångest också. För några gånger sedan jag vär där hette jag Barbro. Haha. x) det var lite kul. Fast det kändes faktiskt. Blev lite depp. Fastr hon blir så glad när jag kommer med. Det kan jag tänka på själv om jag skulle vara i den situationen som mormor och vilja att vissa skulle komma och hälsa på men de va aldrig med. Måste tänka mer så, jag vill ju inte gärna bli bortglömd, inte för att hon är det men det kanske känns så. Förlåt vad mycket jag skriver, men det känns skönt att skriva lite när man känner för det liksom.

Nee nu vet jag inte riktigt, ska nog fortsätta med att plugga. Rätt gött om det skulle gå bra i skolan i allafall. Sen blir det att åka till stallet, till min lilla rutan :) <3 Har haft henne i två månader nu. Hämtade henne 28 augusti :).
Ska rida en sväng som man kan gå in på en ganska sådär lång sträcka som vi ska kö lite galopp och konditions träning på för lilla Rutis. Sen blir det lite spurt i sista backen på väg hem. Lite dumt eftersom det är på väg hem. Men jag varierar mellan skritt trav och galopp för olika gånger, hon lyssnar ju på mig iallafall. Hon ser det inte som en galopp backe än ^^. Älskar min tjuriga häst.
Tog ju vaccinet mot svinet hät om dagen. Fick alla biverkningar man kunde få, feber, ont i leder och körtlar, huvudverk och ont i armen som man tog sprutan i. Tänk om de sprutade in nått annat, va läskigt :S . man vet ju inte ärligt talat, man litar ju på dom.. Ne nu ska jag slut skriva!

Har gott :)

CiaoCiao


Jag vet, jag skulle sluta skriva, men fråga mig inte om bilden. Men jag tycker den är mysig. Där hade hon vart hos mig i kanske två veckor, så hon var relativt ny. RutisTutis. Nu har jag haft henne i två månader och de har varit den lyckligase och även krävande tiden i mitt liv, men det är så kul med ansvaret och veta att hon är bara min. Hon finns alltid där, är så skönt, även om hon är en jävla tjurig liten jävel ibland. Allt var bara lite krångligt och jobbigt i början men nu är det som sagt bara att se framåt:) <3

SnöSnöSnö:)

Hejsan!
Är faktiskt på lite blogg humör nu. Det är ju bra. Är hemma, eftersom vi har håltimma på jävla tre timmar! . Fast det är rätt gött att va hemma lite. Så ska plugga lite snart, säger jag ialf. Ne men jag ska skirva in träningsdagboken på datorn, det jag har skrivit vill säga. Så ska jag skriva för de senaste dagarna så ska jag ta det som en vana nu att skriva det. Går ju på betygen. Så är det ett svenska förhör i e.m som jag ska träna lite på.
Min hund är så söt! Hon ligger i min säng och sover, blir nästan tårögd ^^ Så lyssnar jag på riktigt bra musik om jag får säga det själv. Kan inte bli bättre för tillfället. Är jätte mysigt. Ska upp och värma en kopp te också. Älskar vädret ! Älskar snön! Longerade Rutan i snön igår. Hon lyssnade jättebra! Blir bara bättre och bättre med den här hästen. Det är skitbra ju :). Så får vi se om jag ska va med på träningen för Madde på Söndag. Hoppas det skulle verkligen vara super!
Idag blire ingen ridning, ska ta vaccinet mot svinet :S . Men det går nog bra är itne så jätte känslig mot sånt där, fast det kanske jag inte heller ska säga. Jag tar ju medicin varje dag så jag får ta sprutan lite i förhand, innan alla andra ^^. Eller vi fick fixa egen tid men ändå tidigare. Alltid speciell . hihi! Jag kommer säkert dö av vcaccinet. vem vet :S

Ne nu ska jag göra annat. Ha det gosigt i vinter vädret. För det ska jag :)

CiiaaoCiaao

En sak bara innan jag är klar. Läste att lilla Rob inte håller med om att han är en hunk, han tycker själv inte att han är snygg lr att han tyckte att han såg ut som en idiot och som han var liksom liten.. ujujuj.. Klart man tycker ju inte att en själv alltid är så snygg, men jag håller inte med han ialf. Han är cool! Snart blir det att glo på han, (fast det är ju inte bara därför, bara en liten bonus ^^ ) på bioduken, ska boka biljett nu snart :D <3 iiih! Jag kommer nog inte bli besviken, efter det jag har sätt på trailern ;) höhö! Den verkade lika bra gjord som den första. om inte bättre, det händer ju mer i den här! Längtar nu!


RSS 2.0