trött dag .. :/

Tjo, kolla på denna trail: http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=332e4a21-d45e-40c4-aff7-463edaa2ce2e&from=SVSE_WOWTV&tab=m1223030652028
Den nya av New moon! Jag tror att jag dör! Den verkar så välgjord och den är nästan som man har tänkt böckerna.. Besviken kommer jag inte att bli kan jag säga! iiiih! Ett tah kvar bara, men snart så blir det att nörda den på bio :D läntar!, 'Kommer säkert va nått annat så jag missar det, förvånad skulle man ju inte bli med min tur. :/ x) nejdå positiva tankar här nu då..

skola idag i alla fall, det är inte tråkigt men det är otroligt jobbigt eftersom jag är så trött jämt, ändå sov jag länge, jag gick liksom å la mig ganska tidigt, lr den va 10- halv 11, men det är ändå skapligt om man jämför med när jag brukar somna annars liksom.
Förutom skolan så har jag ju vart i stallet, red min lilla Rutan. Blev att rida bort till pistols ridbana, gick brabra. Hade några som sällskap så det blev lite trångt där, men när min lilla häst blir avslappnad så är det så roligt, då lyssnar hon som bare den och det är riktigt kul :) Vet inte om hon ser så fin ut men hon börjar komma till lite högre form nu, klart att hon går lågt, det måste hon ju göra, men i början när jag inte "kände" henne ordentligt så tryckte hon ner sig så. Nu går hon lagomt, det går ju att bättra på , har ju inte tränat för någon än. Med hjälp kommer det att gå kanon tror jag! Puss på min hästapolle :) <3 Hon är en mkt gosig och speciell häst så deså ^^

Nu ska jag skriva rent lite till historian.. på tal om annat så älskar jag att idol har börjat igen, det är så kul! om jag får säga det själv så gick rätt killar "vidare" igår, exakt dom jag ville, ibland äre bara för bra! Idag var Moa bäst och marielle , lr vad hon nu hette :S. Annars tkte jag inte dom var så superbra.. ska jag säga xD haha! nej men ajja..  House var det efteråt också, mkt bra, fast det va inte lika bra som det brukar, tyvärr..
Jaja, när jag är klar med historian så ska jag äntligen sova, men i möra börjar vi halv ett ;) .. men jag ska ändå upp tidigt.

Godnatt på folket ^^

hej igen :)

hejsan, längesen jag skrev nu. Men det har inte hänt så mycket. Har vart i stallet, skolan och ja det vanliga :)
Måste säga att det är jättekul att vara hästägare. Speciellt till en sådan underbar häst som Rutan! Har inte ridit för någon än, men det går super bra ändå, även om jag är i behov av lite hjälp. Men om jag ska vara ärlig så har jag lyckats ganska bra såhär långt. Jag lärde mig en del på Nova som är väldigt bra med detta lilla hopplösa fall också. Vänster sidan är riktigt fin nu. Hon är lika mjuk i båda varven, riktigt kul att det gick att jobba loss. Hon går även riktigt bra på raktsspår, raktriktad alltså. Jag skulle kunna skirva jättemycket här nu hur hon är men det skulle inte vara så kul för de som läser, men skit samma XD Galoppen är mkt lättare nu, eftersom jag har kännt på den mer, kan kräva en del i den också. Hon gör ju alltid sitt bästa, även om det blir jobbigt förna^^. Idag var det riktigt mörkt när jag red, kändes skitkonstigt när man knappt såg hästen. Men då vare bara att gå på känslan och det är så det ska vara. Blir ärligt talat lättare, för då tänker man inte bara på att den kanske böjer på nacken som det är lätt att man gör annars, utan då blir det lättare att berömma när hon har takt i sig och när hon lyssnar på förhållningar och sådär. så det ska jag börja tänka på mer, kolla upp :) Har ridit ut en del också,  haha ujujuj på alla gånger alltså, dom gånger jag vi ridit ut själva har jag och Rutan plöjt igenom skogar, gärden och allt möjligt för att hitta lite nya vägar och få lite spänning xD hihi, hon tkr det är jättekul. I förrgår kom vi till en jättebrant grusbacke som hon galoppa uppför, skulle leta efter grusgropen men hittade den där ist. så visade det sig att vi kom upp på vägen igen, som leder till stallet liksom, en ganska bra runda blev det dårå =). Lite kul när man hittar rundor som är i skogen liksom, lite snålt med det. inte så lång dock men det kan ju vara uppvärmning liksom.

på tal om annat så orkar jag inte med skolan, igen mot walhters nu men jag är för trött, jag orkar inte bara. jaja nu ska jag se posetivt, bara tre år kvar!!!


 

Så måste jag säga att jag var hurtig igår, jag tog hunden på en långpromenad till stallet, alltså 7km, det var rätt gött, fast jobbigt.. lat som jag är. Sally tkte det va kul i allafall. Springa runt bland hästarna i stallet ^^.

 

Jag älskar Rutan, min lagoma häst! men nu ska jag lägga mig, godnatt gott folk :)


00.00

.. är den nu, men inte sen.
rätt logist kanske, men jag tänkte på dom allra trögaste liksom :)

tjo. :)


Idag har det varit en dag som bestått av att vart på stan med Jenfan, lånade bok/böcker till skolan.  Får ta och hitta på nått , med "gamla" stallgänget, var väldigt länge sen känns det som , saknar ju er .. Haha ni bara neeej! . ajja ^^
Så har jag träffat Robin, vandra och prata lite, det var nog bra, saker och ting förändras ju.. Sen mot kvällen blev det stallet. Min häst är bäst. Men det blev bara en skritt tur idag, i en timma kanske, och shiit va mörkt det blir på en gång nu! läskigt :/.. Så har jag vart klar i tid två dagar i rad nu. höhö ;) rekord för mig måste jag säga .
Annars idag har jag nördat en bok av Tolkien, Húrins barn heter den. Riktigt bra.. grunden till hela alltet liksom, nej men det är värsta kul, det är om det tidiga midgård, alltså typ 3-4 000 år innan när sagan om ringen utspelades. Fast den här boken är redigerad av tolkiens son, eftersom han inte hann avsluta den helt. Jag är helt inne i den, ska egentligen läsa den i skolan, men va fan, kommer nog ha läst ut den iannan måndag så då va ju det kört.. :S

Nej nu ska jag faktiskt lägga mig, måste säga att jag är väldigt osocial.. mina vännör är hos Bella och har kul så är jag hemma. Men ajja, kan skylla på att jag måste se efter min lillebror.. det är faktiskt sant, fast han har ju somnat, så ah.. xD To möra ska jag lägga ner en del tid på Rutisen, gör jag ju varje dag men jag känner för det lite extra bara :)


sweet dreams
^^,

tjudelö


Min häst :) <3

Red ut idag med några i stallet. Rätt gött, nu kan jag en del vägar!. Så det blev en del trav och lite race i slutet. Så nu har jag kännt på hennes maxfart för tillfället. ^^ mina ögon tårades lite där du. Nej men det var kul, och det tyckte även hon. Jag hade inte så mycket att säga till om när är en till häst med sådär :). Men hon är så snäll. Så travade hon så snällt före alla också, stortrivdes gjorde hon. Klart, lite fjantig är hon ju ^^.
Hon var så trött när jag åkte därifrån, stog och sov. Snuttan :)

Skolan idag bestog inte av mycket, en hålltimma på 3 timmar, cyklade hem. Rätt gött det me, men känns ganska onödigt, kan man inte trycka ihop alla lektionerna ist liksom..Så vare bara mattelektionen kvar sen, eftersom va inte hade sista lektionen heller.. ajja! I morrn äre skolfri dag. Ska på stan med Persi och Jenfan och låna bok till svenskan . XD. Bland annat . Fika blire ju också såklart..

Säger det igen, men jag tycker om Rutan väldigt mkt, men hon är i en speciell period nu, så hon verkar vara lite känslig ^^ det får man respektera :)<3
Sally var med till stallet för nån dag sen också..htm, ja det är ju en händelse för sig. Hon var inte vit nät hon kom hem ialf. Min älskade hund, alltid så kul att komma hem till henne, vi har haft tur med både hund och häst måste jag säga. Perfekta för våran speciella familj^^ även om hästen är mer eller mindre min.



Nu ska jag kolla på twilight, eller så blir det att läsa om böckerna lite, var ett tag sen nu. Slutade när jag var i trean för andra gången. Men nu så :D .
Nörd jag är ^^
men det får man vara sometimes!

Kram på folket :) <3

Hej, jossan häär. som vanligt ^^.

.. hemskt men sant, för er som aldrig fattat det liksom.. det är jobbigt att inse!

Idag har varit en ganska lyckad dag faktiskt. (Märkte jag ju på det där lyckodag/tur kanske det var.. visst. testet på facebook också. Fattar nada, men det stämde ganska bra! 97%) Vet inte varför men det känns bara bra, fast det känns som det är ganska mycket just nu.  p g a det har jag svårt att sova och äta. Jag känner mig inte lugn rakt igenom liksom. Vet inte vad det är, men som sa sagt så går det nog över. Men allt känns så blää och lyckat på samma gång..
Tur att jag har Rutan i allafall. Min kompiss ^^. Fast jag behöver verkligen hjälp med ridningen, behöver träna för någon., så dåligt det där med Walthers, har inte fått nån hjälp än, har försökt att få tag på hon annett men hon hör ju inte av sig tillbaka. Känns väldigt planerat och seriöst. hrm, nej, verkligen inte. Jag får höra med lite tränare. Men just nu har det ju vart kvarka i botorp så jag vill inte vara där på ett tag även om smittorisken inte är så stor längre. Vill ju inte att min lilla heest ska bli sjuk :/ :), men det löser sig nog (Y)!

Ska faktiskt göra klart ett arbete i tyskan nu. Ingenting jag vill, men det börjar bli lite panik. Så det blir att värma en kopp te, slå på musiken och försöka förstå sig på vad man ska skriva. Tyska, äre ens ett språk lr ? usch!

Hare gött


CiaoCiao :D



Var tvungen, ful bild så det heter duga men jag tkr vi är så söta :D

Tisdag :)

Bööh!

Sofie har vart snäll och fixat med bilderna igen, så nu syns min häst ännu mer <3 Tack sofie :)

Jag mår illa. Vi har nämligen bakat bullar hos jessie. Åt en del deg, men så skare ju va. Blev i vilket fall som helst tidig dag i stallet, gick skitdåligt på banan rent ut sagt. Så jag bestämde mig för att det är bättre att jag rider ut och att det går bra då ist för att det ska vara en massa onödigt bråk på banan bara för att ajg är trött och grinig. Så det blev lite galopp bl a. Min heest har lite dålig kondition men det ska bli bättre =) Dagen i stallet slutade iallafall suveränt, som den alltid gör^^ Sen vare bara att dra hem, duscha och dra till skolan. Hade en lektion.. bild också, känns så nödvändigt. eller ne.
Kollade även på idööl hos persikan också, det var trevligt, tack för idag meine friends :)

Nu ska jag sova, men först måste jag säga att ni ska lyssna på goodbye med Mutemath ! mktmkt braa waah.. och såklart spotlight med samma, gissa vilken film den är med i sen också .. vilken kan det vara! ? ^^p




Godnatt gott folk!


"You set my soul alight..

Glaciers melting in the dead of night
And the superstars sucked into the super massive"
- Supermassive black hole - Muse

Denna låt har blivit mkt lyssnad på under de senaste dagarna, den är med i den bästa scenen i hela Twiligh, btw !! :D

Blev en tidig dag i stallet idag. Min första helg faktiskt ^^. Gick bra, delar den med en annan så det är väldigt skönt, eftersom man ska mocka och sådär åt alla. Så skulle ja hämta min heest ute i hagen. Det var så fiint! så jag slog mig ner mitt i hagen. Höll på att somna.. hrmhrm, det har aaaaldrig hänt förr! . Nejdå men Rutisen kom fram till mig sen och då vandrade vi to tha stall. Red på banan som bar väldigt ojämn idag, såg ut som älgspår, måste ha vart en fet älg som sprungit runt där xD.. men jag krävde väldigt av henne idag. Gick super! Min häst :D <3 Nu när jag väl snackar om henne så kan jag lika gärna berätta att hon har ett riktigt bra psyke och lynne! .. haha hästarna i andra hagen spärra upp sig för nått och liksom glodde in i skogen, så började dom adnra två hästarna i hagen du vet springa runt och bli oroligt. Så kommer vi till Rutan, hon kollar på dom, vinklar lite med öronen, men märker att det inte var nått, suckar och börjar käka igen ^^ söt hon är. Och det är min häst :D höhö!
Föresten när jag red så tog jag upp stigbyglarna, gu va mkt bättre det gick, lite kramp bara.
I morrn ska Ami med till stallet, Blir lika tidigt i morrn. Rätt gött att ha hela dagen ledig sen tycker jag! Tummenuppfördet ..

Idag är jessie och zavoy på täävling, även emelie är med, jätte nyfiken på hur det har gått!!. Så jag har det rätt ensamt här ärligtalat, mamma, pappa, lillebror är te stugan.. hrm.. jag har gjort läxer och ska nog fortsätta med det så jag får nått gjort liksom :) fast det är rätt gött att dom inte är hemma.. kan man andas ut lite!! Hatar allt härg som blir..

Så har jag lyssnat om och om igen på en massa låtar som är med i Twiligt. så har jag faktiskt kollat på den igår. Ska nog kolla på den idag med faktiskt, nörd som jag är! nej men jag är i en sån period nu. och eftersom jag har lyssnar på låtarna så blir jag ju påmind om filmen hela tiden!
orkar inte skriva upp dom nu men, är en del men någon gång :D:D.. ingen läser ändå så det är ju lugnt ändå..

ne nu ska jag dra

ciaociao :P

shobedobadodadey

Hejsan, Skolan idag som vanligt. Inget fel med att börja 12.30 faktisk. Trivs väldigt bra på Walthers och i klassen.:) Orkar inte skriva så mycket, som jag alltid annars kan göra .. hrmhrm. Idag ska jag i allafall till stallet, till en väldigt go häst vid namn Rutan ^^.. På tal om det ska jag nog byta tillbaka till det tredelade bettet. Hon blev så seg och stark på det tvådelade. Ami ska med och hjälpa mig någon dag nu också. Rätt bra faktiskt, behövligt :)

Det är typ fint väder ute, ska nog göra nått med voffan ute innan stallet. På tal om inget igen så har jag haft det svårt med att sova och äta och grejer nu ett tag, inte likt mig.. Blir ju lite orolig ärligt talat.. Men det ger sig nog snart =)

En bra låt jag tycker man ska lyssna på, den är väl inte jättebra men den är mäktig på nått sett, fast det är hennes flesta låtar

Alicia Keys - Karma


& en annan

Boomkat - Wasting my time -  älskar låten, älskar filmen!








tjödelö

Bööh
Anna var här igår och det var jättekul! Blev en heldag i stallet. Blev även runt 300 foton. ujujuj =)
Tack för hjälpen med allt också. Rutan blev så trött efteråt, hjärngympa verkar trötta ut dom mer än ett vanligt ridpass.Lilla gumman, men lite uppmärksamhet ska hon ha på mig och nu vet jag hur jag ska börja lite med ledarskap och sådär. Suveränt! :D Och jag tycker det är jättekul!
Orkar inte lägga upp särskilt många bilder men några som jag tyckte var bra :). Anna provred henne också! Hon r tyckte om henne. Måste säga att jag har haft tur med häst! Bättre häst hade jag inte kunnat hittat. Nej nu ska jag sluta tjata om det. haha! Fast just idag är jag väldigt trött. Ska bli lite jobbigt att ta sig iväg till stallet, men blir kul när man kommer dit :) Får se om jag ska låta henne stå idag, eller tar det lite lugnt i allafall. De får ja la se va :)
Ska byta bett igen, till det vi fick med oss. Det nya tränset kom för ett tag sen också har jag glömt bort att skrivit. Det var brabra (Y)..

Lördagen blev väl ganska lyckad också, slutade inte så bra för mig bara, av olika skäl. Men så kan det vara :)

Här kommer lite bilder på min hästapålle, någon på mig och någon på anna :D



Sådär då :D

nu ska jag till stallet ^^
ciao

Söndag

Bööh!
Idag kommer Anna hit :) Det ska bli kul att träffa henne, ska möta henne på buss stationen snart. =).

Gårdagen blev väl halvt lyckad måste jag säga. Det var väl kul och allt men för min del blev det lite jobbigt mot slutet. Av olika själ.. Så kom jag hem där ingen var hemma, förutom fredrik och Carro, som inte mådde så bra dom heller. Eller snarare fredrik. ujujuj säger jag bara. Det slutade inte alls bra iallafall.. Måste säga att jag älskar min familj, min häst, vissa kompisar. Dom som ställer upp! Inte hästen kanske men den älskar jag ändå :D haha. Ajja alt blir inte som man har tänkt sig bara.. puss på dagen/kvällen ändå. Det var kul :) Men det kunde ha slutat bättre..

Nej nu ska jag äta frukost, sen duscha lite smått, sen ska vi hämta AnnaPanna :D

CiaoCiao alla noobs 


bild från när jag var i frövi och badade med Annas hästapållar :D





Torsdag.. =)

Tjosan :)

Idag har jag vart i skolan, som vanligt lr vad man ska säga. Känns bra med allt nu också. Ah inte allt kanske men allt kan ju inte vara perfekt. Jag har en häst som jag är väääldigt glad över. Går bara bättre och bättre.
Så har jag underbara vänner.. Bättre kan det inte bli va :) Igår red jag ut med en i stallet som sällskap. Gick suveränt. Hon värka tycka det var jättekul att komma ut och se lite annat. Klart hon var  tittig men inte som man kan tänka sig att man ska vara som "ny". Tog även en liten gallop också. Även det gick super bra! inte dragig lr något. Det gick även bra när hon blev skodd. Hovslagaren verkade jättebra. Men vi gav henne lugnande och det ska vi göra någon gång till. Så att hon ser det som en bra sak. På tal om ingentin alltså. Känns som att det jag skriver inte har något sammanhang.. haha! jaja iallefall..
Idag, red jag på banan. Som sagt så går det bättre och bättre. Men jag har tagit det lite lugnt och försökt hittat henne i skritten och traven. Så har jag bara kännt på galoppen lite. Tycker att det känns bra att ta det grundligt liksom :) Det blir mycket, lr nja inte mycket men en del knövvel i början men i slutet av ridpasset går det super. Min hääst :) Känner att det kanske är tid att träna för någon snart. Eftersom det bara blir en gång varannan vecka via walthers.. känns inte så bra kanske, hade gärna tagit lektion en gång i veckan åtminstone. Men ajja! . I morrn ska vi rida ut igen. Får vi se hur det går då. Känns så himla bra med den här hästen! Lilla Rutan, som är lite skrajsen ibland ^^ <3
I morrn blir det även att gå på stan med jessie på förmiddagen eftersom vi inte har någon tid i skolan att passa, sen på kvällen ska vi hem till Bella tyckte jag dom sa. Det ska bli kulkul :) Sen på lördag blir det klassfest som också ska bli kul. (Y)

Hare gött

Hejdå :)

RSS 2.0