tjoo=)





Sitter här och har precis duschat och gjort mig iordning efter att ha varit i stallet, har haft Puh kompiss :) Som alltid är lika kul, även om det inte gick så bra att rida. Men jag blir så glad av Puh iallafall.
Gav hästarna kvällen med en annan i stallet, sen satt jag utanför och väntade på att pappa skulle hämta mig. Lät så mysigt av alla hästarna som mumsade på maten. Alla var nöjda och glada, även jag, förutom att jag blev lite blöt och kall i arslet..


Jag har sökt klart till gymnasiet nu. Lillerud, wahlters samsam, Industri och sedan wahlters samekonomi står det imellan :/  svårt svårt kommer det bli att välja sen.  Jaja nu är det helg och jag ska ha det så gött :D
I morrn blir det träffa kusinerna och sen Sitta barnvakt med Jessica xD.
Och på söndag blir det hoppträning för Ullrika, ska va me på Partyy , det ska bli kul å se hur han är nu.. Har även puh på sönda :) söthäst..

Nu ska jag äta pizza, eller sallad för min del så CiiaoCiiaoo ^^ <3


Halloj:D

Jag fattar inte mkt men nu har jag skaffat blogg i allafall =).. Tkr att man ska va stolt över mig. Antar att man ska skriva om sin dag och idag har jag haft Puh och det har vart en riktigt bra dag. Red ut en sväng, tur att han är regält broddad kan man ju säga :) . Han är bästa hästen och jag kommer nog aldrig känna mig så trygg på någon annan häst :) ..
Nu ska jag umgås med Emelie (Leevis.blogg.se)  snart kanske så CiaoCiao ^^

RSS 2.0