Måndag, den lata dagen..

 

Tjo
Kom precis hem ifrån stallet. Min häst är så go. Men hon fick stå helt och hållet idag, eftersom hon har tappat en sko och ömmar lite så kan jag lika gärna vänta tills i morrn då hon blir skodd. Ska bli skönt att komma igång med ridningen då. Så det händer lite liksom :) Än så länge har jag inte riktigt hunnit gjort mer än kännt lite på henne och blivit lite översprungen xD. Men ändå har det hänt ganska mkt. Fast när det gäller mig går det ju inte göra nått utan att det händer nått dramatiskt. Därför är den här hästen rätt bra för mig/ oss.. Bra psyke liksom ^^ .. Nej nu ska jag sluta skriva. Ska göra lite nytta istället, men resten av familjen är lite kenpig just nu, så det är inte så kul att vara bland dom tyvärr. Men så kan det ju vara.
Känner för att göra nått.. Men inte så många som inte gör nått liksom.
Måste säga att skolan på måndagar är sjukt jobbigt. Usch! Vet inte varför, det är ju då det borde gå lättast. Ne, jag är väldigt lat på måndagar. Ialf när det gäller tråkiga saker.
Nej nu ska jag faktiskt duscha, har tjatat på mig själv ett tag nu, men orkar aldrig gå upp.. x) Ibland är man allt lite lat.. men det får man vara tkr jag :)

Hare gött
CiaoCiao :)


En dag med blandade känslor..

Hejsan Svejsan. Kom precis hem ifrån stallet. Som gick mer eller mindre bra. Hon var jätte gosig och lung att hålla på med. Gick väldigt smidigt. Men har märkt att när jag ställer henne i gången försöker hon gärna ta överhanden, samma sak när man har fått på henne ett träns. HerreGud på hästen .. Men det är bara att göra om allt tills hon står stilla där jag vill att hon ska stå. Provade att spola föttera påna idag också. Det gick bra, men fick hjälp med att hålla i henne eftersom det inte finns nån spolspilta än, får spola utanför, men det går ju bra. :) Så skulle jag gå ut och gå med henne lite, för att som om hon ömmade, eftersom hon har tappat sko. Trög som jag är så går jag längst vägen, Lite tidigt kanske. Men det tänkte inte jag på. Men hon fick för sig att vända, så vart halvt översprungen. Allt slutade bra men jag blev så rädd att hon skulle skada sig! usch, men jag får skylla mig själv som tror att jag kan lita på hästen redan.. Det kommer kanske ta en månad innan jag kan ge mig ut sådär egentligen. Men jaja, nu lärde jag mig ju ialf något. Tror att hon tyckte det var lite kul att komma ut på lite äventyr, som om det inte redan har räckt ^^. Tränset är helt ur bruk nu. Trampa sönder det. ujuj. Men jag fick hjälp och tur nog var ju det. Bra start på det hela måste jag säga. Jag satt å skaka i bilen på väg hem, det var inte ett dugg kul det här. Men nu vet jag ju att hon kan göra sånna saker, jag får vara extra med på det och extra hård mot henne. Verkar som hon behöver någon som är bestämd. Fast det har jag ju märkt lite med andra småsaker, om man småplöttrar medna så gör hon ju som hon vill . Men jag tycker mycket om henne. Tog lite kort idag också. Lägger upp några här och nu =)=).. Så sötis är hon, det är ju huvesaken ialf xD nejdå..
En sak som var bra var föresten var att hon kom fram till mig när hon fatta att det kanske hade gått lite för långt, du vet när tränset hänger i traser aah sådär. Ajja. ingen skada skedd. Det ska aldrig hända igen! Tur att det inte var storväg i närheten. Hon är som Puh helt enkelt ^^  har jag märkt..



Nu måste ni ju hålla med om att jag har släpat med mig en mkt fin och mkt söt häst hem:D




Lördag

Hallojsan :)
Det gick superbra när vi hämtade våran nya kompiss i går, Enkans Triumf som hon heter, kallas för Rutan. Finns två Rutan i stallet, men kom överens om att våran fick kallas för Rutan, svårt att få det till nått annat  :) . Nej men hon var riktigt lugn, kollade lite, såg lite förvirrad och nyfiken ut på samma gång, men det gick jättebra, när vi hade ställt in henne i boxen och gjort iordning allt med henne så var hon så ivrig på att ha mat än nått annat, så det var ju bra. Och så fort hon fick höt på "golvet" i boxen börja hon käka på det, men i transporten gick det inte, Kan ha vart för att det var i nån konstig påse tkte hon väl. Hon var lite skeptisk mot den xD Lilla gumman. Men det hade regnat in på henne, på rumpan. Det spöregnade verkligen på vägen hem. Men hon hade stått så snällt så :) Måste säga att en snällare häst hade vart svårt att hitta. Så kändes det så bra med dom vi köpte henne av. Väldigt trevligt och bra folk :D .

Idag red jag henne för första gången här hemma, kände bara lite på henne. Gick väl bra. Hihi lungt i allafall. klart hon reagerade på vissa saker, både nä jag red eller var inne i stallet. Allt är ju nytt. Hon hade gått själv i en hage sen i morse. Så att hon fick det lite lungt först. Sen släppte vi ihop henne med två andra hästar, Gittan bl a ^^ Det gick bra.. Det vi såg, de jagade lite på varandra men inte mkt.. Gick väldigt långsamt fram.. Men dom kommer nog att komma överens så småning om :)
Hon hade ett ganska fint steg såg vi i hagen förut, synd att man inte hade med sig kameran, glömmer sånt som vanligt!! fyfään..Men det kommer jag ha tid med nu . Hon är ju miiin egna hästapålle =) Smörjde lite grejjer gjorde jag också innan jag åkte därifrån, fixa med lite annat också. Promenixa med henne lite efter att jag red också, så man lär känna henne så också.. Men det här känns bra än så länga ^^

Nej nu ska jag till jessie med Emelie och plugga matte bl a xD Goo oss xD

CiaoCiao^^

:D Jag är sjuk men glaad :D

Tjosan i ..
Vet ni vad.. jag har drage på mig värsta förkylningen nu.. hatart! Men så kan de vara. Sånt skiter man i när jag vet att vi ska hämta hästen i morrn. Hon gick igenom besiktningen och allt. Suveränt vettu.. :D :D:D
Ska inte skriva så mkt nu.. är rätt trött och har riktigt ont i hövve.. Men tidigare i morrn så ska vi träffa Anette, tränaren och göra upp hur  vi ska göra liksom . Det kommer nog bli bra tror jag :) Hoppas allt blir bra med hästen också, som kallas Rutan:)

Nej nu ska jag gå å lägga mig. Önska mig lycka till nu med hästköpet. Så hoppas vi att det inte slutar olyckligt ^^
hrmhrm..

Godnatt alla söta :D <3

greetings from space..

"..I am lost without a trace. without a face number or name
here we could stay, it feels nice to get away
the world has gone  insane ..."

chabbigt läge du ^^, men kan hålla med om att the world has gone insane.. sometimes ;)


Idag är det onsdag.. I morrn ska min blivande hästapålle vet. besiktigas .. Bara att hålla tummarna :)
Vet inte hur det blir med tränaren på walhters än heller. Lite krongligt ärligt talat. Men det löser sig nog så småningom..
Just nu käkar jag digestive kex och dricker mjölk, och råkade göra nått med stortån så det gör skitt ont. Hela senan gick typ av. fan va ont de göööör! haha jaja. så kan de va.. som jag alltid säger.

Jag har inte vart i stallet sen tisdags tror jag.. förra tisdan alltså.. rätt läskigt. Så jag har haft tid att gjort en massa andra saker. Inte en massa kanske men lite, tagit det lungt bl a. Men snart blir det ändrat ^^
Nu snart ska jag och Emp åka och kolla på sista korpen matchen.. Hoppas de går bra då =)

hare göttans, för det ska jag, förutom att jag håller på att bli sjuk. Halsont och huveverk. Fan, hatart.. vill inte bli sjuk. Men det är ju inte livsfarligt så de ä ju lungt .. lr hur ? :)

nej nu vafaaöön!

CiaoCiao !

Welcome to Hollywood baby..

Eller jaah.. snarare Welcom to Karlskoga .. Gandalf!

XDXD

jag tyckte det var kul.. Huvudsaken!

Jadu, vad gör man. Inte mycket! Men vädret är inte så roligt, jag råkade va ute då också.. x/
Ja men idag då... så började vi 10 i aulan.. fick information, som  var bra, men jag fattar fortfarande inget. Slutade gjorde vi 11 xD.. gött. haha jo lite. Så åkte jag hem, efter att skjussat Jessie lite.. Då gjorde jag inte mtk, satt vid datorn lite. Sen senare pratade jag bl a med Emelie och Jessiei telefon.. Jaa, jag vet jag räknar upp allt jag gör.. Sen fixade jag lite hemma, t ex plocka ur och i disken.Plocka rätt överallt på övervåningen så att det ser lite .. fräscht ut..Duktigt av mig. Nej men jag tycker ärligt talat att det är kul.. Så blev klockan 5, då mötte jag Robin så vandrade vi lite och den pojken kan vara lite rolig ibland måste jag säga x) .. Så skulle han iväg och göra nått. Så hade jag glömt min jacka, fick jag cykla en extra sväng.. helt plötsligt börjar det ösregna.. Det var det jag menade med att jag råkade vara ute i det då. Men så kan det va. Jag tycker faktiskt om regn.. ibland. Nu snart ska jag äta. Är vrålhungrig.. Gissa mateen.. Tro det eller ej, men Pizza, fast jag ska äta Tonfisk sallad. mmmh ^^ .
Föresten för den som inte vet så har jag börjat på Walhters i klass S1A, klassen var helt okej. Inriktning SamSam och ridning/dressyr som special sport. Det blir nog bra.
Nej nu ska jag äta xD

Hare gulligt :D

Ciao till er alla från mig ..



  Blev att dra till Emelie, som va med Kongo, som drog sen, sen kolla vi på apernas planet. Haha, jag tyckte den va bra xD.. ujujuj. Jag var den fula ungen som sprang runt i början har jag bestämt.. ;) nej nu är jag trött.. lr jag vet inte.. jaja.. där fick man lite mer uppdatering. alltid kul. Godnatt all the people!

first day in school.. :S

HejHeej! :)
Okej, då var den fruktade första skoldagen över.. Och jag överlevde. Det gjorde vi alla. Klassen värkade väl rätt bra. Svårt att säga efter första dagen liksom men skolan är nog bra .. Bara häst som fattas nu. Men ska kolla på en  i Örebro, Odensbacken på Söndag. Kanske ska kolla på en annan i örebro på lördagen. Vi har ställt in resan till Södertälje. Blir så mkt åkning bara för att kolla på en häst som jag inte är så jätte intresserad av.. Det är ju en bit att åka liksom ..
 
Idag, när jag kom hem, pratade jag i telefon en del.. Det var ju trots allt en viktig och en"händelserik" dag... x)
Så la jag mig i solen lite.. Inte värsta stekarvärmen men gött ändå..  Så damsög jag mitt rum, och ute i hallen, torkade datorborden och hyllan.. duktig jag är. Så böt jag lakan till fina vita och fluffiga.. fräsiigt va.. Nyss åkte jag mammi och köpte mat på donkan, är man förvånad.. big Nono. Och nu ska jag hem till Emelie så ska vi vandra lite.. :)
 I morrn skulle vi samlas i Aulan igen, för att få lite mer information. Rätt bra. Fattar nada :S
Ringde även idag och sa ifrån mig Puh.. Blandade känslor för det.  Lärt mig så mkt på den hästen. Tack säger jag  till Ullis för att fått tagit hand om han.. :)
 
Hare gosigt  :D

CiaoCiao



Guu så gulli bild ;D

(Måste säga att det är väldigt svårt att "lämna" något som alltid har funnits där, som man har tagit som en sån självklarhet.
But good times/ things always come to an and.
Bara att tacka tiden med min Kompiss Puh , den var guld värd.. :) )
 

Måndag..

hellöö
Jadu, idag var det sista dagen för mig att ta hand om Nova. Som faktiskt känns rätt gött..Skulle egentligen rida, men hon är så tjurig så.. nej.. Känns väl lite jobbigt, har ju ändå vart medryttare på henne i ett år ialf..knappt det ^^, Kommer kännas värre att lämna Puh ärligt  talat. Men jag gör det ju för något bättre :).. i längden i allafall. Tror att jag kommer att må bättre av att ha en och samma häst hela tiden. Har vart så många olika hästar och olika stall där ett tag. Det blev mer som ett måste hela tiden.. Så ska det ju inte va heller. Det ska va kul med häst. Klart att det kan va mer eller mindre roligt ibland, så är det ju, men det ska fortfarande inte kännas tungt och jobbigt jämt.. Ska kolla på ett Halvblod på lördag, får se vad det är för nått då :)

Nu ska jag göra mig iordning och sen åka och umgås med mina två små kompissar .. med två ss .^^

CiaoCiao


provridning :)

Tjoo bloggen!
Dags för lite uppdatering här då.. hmm, har svårt att skriva vad jag har gjort liksom, kommer typ inte ihåg xD
Men igår var jag och kollade på en häst i falkenberg, typ Jönköping. Mysig häst men inte intresserad av att köpa den. Det var lite knepigt.Så var den inte igångsatt lr nått. Så hon såg inte så fin ut..Men hon skulle kunna bli finare.. :)  Ska kolla på en annan på ons. Men får se hur det blir med den. Var lite krongel med den med.. Eller vi ringde på en häst så började mamma prata lite om en annons om din häst.Och hon bara va? , vilken häst? jag har fler. Så det blev lite missupfattningar men hon hade  en som var lite lämplig som vi ska åka upp och kolla på, och då menar jag bara kolla på så det blir ju en chansning om jag ska ha den.. Den ska stå nu i nån vecka p g a en lindrig skada. Vet. sa att det inte var någon fara bara den får stå dom veckorna. Så jag kommer inte kunna provrida.. Så jag vet inte :/ .. Vet inte om jag skrev för mkt information nu.. men jag kan ju inte låta bli ^^ Tkr det är så kul. Men jag funderar på om det ändå bara kommer att bli en foderhäst. För enkelhetens skull på nått sett. Så får jag se längre fram, så kan jag ju sommar jobba nästa sommar, se till att jag får ett jobb då. Så får jag spara :) ajja det blir bra hur det än blir..
I morrn ska jag, lr vi kolla på ett stall, prata lite med ägarna och sådär. Hoppas dom godkänner oss  nurå.. bara häst som saknas, men de får ta sin tid. Så börjar skolan på torsdag.. vill inte tänka på det.. uschusch,, även om det är kul att börja på ny skola och träffa nytt folk så äre så färjäävligt jobbigt och jag börjar faktiskt bli lite nervi :S Men jag har ju Jessie, Jennifer och Sofie, så det är ju lungt =).. Stackars Becca, som inte har nån med sig . Men det kommer gå så bra gummsan .. I belive in you x)
Nej nu vet jag inte vad det blir.. är inte trött faktiskt.. har vart det hela dagen men nu är jag pigg xS. jaja så kan de ju va..
På Måndag äre sista dagen för mig att ha Nova.. och sista dagen att ha Puh kompiss på tis.. känns jobbigt men det ska bli kul att skaffa lite eget sådär.. Sakna dom kmr jag absolut att göra..






Zorajja som hästen hette som vi var och kollade på var jätte mysig och rolig att rida. Fast den var ju inte igång ordentligt som sagt, så den var lite småfet och lite ovårdad sådär.. Den skulle kunna bli fin.. men jag fick inte riktigt provrida ordentliggt, eftersom dom inte hade nån ridbana lr nått... bl a x) .. jag får fortsätta att kolla.. om det inte blir någon av dom andra då.. :)



Nej nu ska jag göra nått annat..

Puss&Kram Skumbanan x)







=)=)


  Vem äre som har en snygg blogg.. vavava ?
  Allt tack vare sofie, tack så mkt :D   -  http://soooofieeee.blogg.se


Och nu ska jag göra mig iordning..



"Just a little bit of you everyday
would shourley keep the doctor away"
-
 Michael Jackson - just a little bit of you

jadu,en låt jag lyssna på nu bara . .

 


Ciaociao :)

tummennerför stugan.. :/

hejsansvejsanpådejsan
Idag följde jag med till stugan.. gillar väl stugan, men vet inte om jag kan säga detsamma om min familj. Joda klart jag älskar den. Men man vet ju hur det hela slutar.. Att vi sitter i bilen på väg hem, mycket tidigare än vad vi hade räknat med. hmm :/ hur? Haha jadu, vet inte, men en sak vet jag. Att det finns inget som kan jämföras med min familj.. Kan tas både possetivt och negativt .. vet inte riktigt vad jag gör.. just nu. Possetivt. För nu satt jag uppe i soffan med mammi, käkade mat och kollade på CasanovaxD. Men nu sitter jag här.
Okej, idag då, förutom stugan så åkte jag hem till Becca sen, eftersom min moppe stog där över natten. Vet ni varför.. jo det ligger till såhär att jag och Becca var ute och gick igår, det var roligt, gött att prata om allt och inget ibland ..så när jag skulle hem så startade inte mopeden, eftersom batteriet är oladdat. Inte så roligt. Så Becca fick komma ut igen, mohaha.. Vilken rolig syn det måste ha vart.. se mig stå en bit upp i backen eftersom jag inte ville väcka hennes förlädrar. Men det slutade lyckligt. Jag fick ladda den där under natten så jag hämtade den som sagt idag.. Snällt att jag fick det tkte jag :) Men innan jag åkte hem så vart jag kvar där en stund. Kollade på lite hästar.. Finns några som jag är intresserad att höra av mig till. Men just nu håller vi på att kolla stallplats :). Blir att sälja min älskade moppe snart också:/ . usch!  Men det blir nog bra, får nog inte alls mkt för den, men tillräckligt för att köpa en ny cykel som jag kan åka runt på ist ^^ billigare i drift liksom.. ska ju skaffa havremoppe ^^, mer eller mindre.
Sen har jag väl vart i stallet, gick så bra som vanligt. Rätt gött att va i stallet idag. Lite svalare mot kvällen så det var inte så förjävligt varmt i alf.. bra re. Puuh Kompiss .. kommer jag att sakna sen.. även Nova såklart..
Det har kommit en ny häst till stallet nu också. Kul! :D
jaja, blev på värsta skrivhumöret nu ju.. Ajja, ska väl gå upp till tvn en stund. sen blir det hem till Robin, nörda film lr nått. Blir man tvingad så blir man. Nejdå, verkligen inte, så mysigt så :)
Måste säga att jag har vart duktig på att blogga nu ett tag. Det är väl kul ?
I morrn ska jag möta Becco, sen dra till Botorp , ska kolla när Angie tränar för Lina med sin nya häst och När Hanna tränar för lina med Isadora tror jag :D . det ska bli kul .
Nej... nu säger jag så sålänge.

Ha're chill..

CiaoCiao :)




tre små gummor cup =)

Heej!
Kom precis hem.. Har vart med Becca och Lina till Nora tror jag det var. Dom skulle träffa deras älskade Grandessa som dom har vart ifrån i 5 månander nu. Tiden går så himla fort, nästan läskigt. Becca fick pussa, gosa och gå med henne. Jag tycker det är så sorgligt på nått sett.. :( :) . Så van med att se henne så normalt, men så tänker man på att det inte är "hennes" längre.. :/   
Men deras ritt såg jättebra ut, dom kom på fjärdeplats, måste säga att hon som äger henne nu är väldigt duktig :) Becca och Lina ska dit i morrn igen och kolla på dom.. :) Hoppas det går bra..
Jadu.. vad ska man göra nu då. Funderar på att springa men nu är jag väldigt trött i benen redan.. så är det himla mkt knott ute också, är halvt uppäten. Men det är väl en del av sommarn det med, den har inte bara fördelar ^^, Men riktigt varmt har det vart idag.. Och föresten så var det en del karlskoga ryttare med. Det är föresten tre gummors cup lr vad den heter nu. Visste jag inte förns Becca sa det xD smart jag är måste jag säga.
Men det var kul att följa med, att se lite annat liksom. Snällt av dig Becco, måste ju hitta på lite mer nu innan skolan börjar tkr jag :) <3
Nej nuuu.. ska jag väl typ äta nått. har inte ätit någon ordentlig mat på hela dagen, köpt nån liten chokla bit lr nått, det är en liten del av  att vara på tävlingar också tkr jag.. :) lite oplanerat sådär..

Ha det så gött

Det ska jag, som alltid ^^

CiaoCiao :)

vet aldrig vad ja ska skriva på dessa rubriker.. ujujujj, josefiner ^^

Hejsan
Idag har det varit en slö varm dag. Vaknade, lr gick upp kl 11 ungefär, eftersom Robin skulle åka då.. :( :) .. Han skulle åka till Mölle.. Sen vare jag som skulle till Lunedet med mina små kycklingar som Jessie säger.. Men tyvärr blev det inget med det. Inte för mig iallefall. Hade ingen bensin i mopeden, men jag kunde ju ha åkt och tankat kanske.. nej det kundet jag inte, eftersom det var väldigtväldigt snålt med bensin så jag hade aldrig kommit till OK lr Statiol  vad det nu är.. Jaja. Hade det trevligt här hemma också. Gick bl a ut och gick med Sally, men det var så jävla varmt så det blev inte en så lång promenad. Så duschade jag henne eftersom hon "rullade" sig i nån annan hunds skit.. Fräsch hund... Jag vet x) Så står hon och gnäller när man sköljer henne med vatten.. Hon hatart .. stackar hund, men hon blir ju så söööt .. Körvhund^^, Så skulle hon torka sen som är en liten sak för sig. Först springer hon runt i hela huset och har damp.. Sen är det bara att dra fram hårfönen och en borste. så har man lite att göra ett tag. Men vit och fluffig blir hon ;)
Så har jag vart på baksidan med henne nästan hela dan och solat.. Satt även på gräset i skuggan och läste bok gjorde vi. riktigt gött faktiskt.. Min lilla hundelihund tkr jag om :) Fast jag läste inte högt för henne. Ni kan va lugna xD.. Asså jag är helt inne i en bok nu, så jag kan inte sluta läsa den. Råkade visst somna till den och vaknade ungefär nyss. 20.30 kanske. Pinsamt :O
Måste säga att jag har blivit hjälpsam hemma ärligt talat.. kan det bero på häst lr vad ? ^^ mhmmm..
Nuu ska jag ärligt talat dra till Aggerudspåret och springa.
Så ser vi vad som händer sen då..

Se you my friends

Ciaociao :)

sooolen is framme :D

Tjoo. =)

Vaknade tidigt i dag.. för en gångs skull. Gick ut med hunden. Så var det ju världens sol ute. Så jag la mig och stekte lite granna. Riktigt gött. Sen bar det av till Mölle. Hatar Mölle.. Med Emelie, Robin och Viktör. Det var väl trevligt.. men solen försvann x) fanns att välja mellan tre glasser också. Lunedet älskar jag. Jag var lite putt. Kan ju va för att man kan få svamp i röven.. bl a. ..Men blir ju glad av att umgås med så goooooooa människor ..^^  Badade gjorde vi, men det var typ kallt... men så kan det va.

Efter det blev det stallet, men det dröjde ett tag innan vi stack dit dårå. Både Robin och Emelie följde med. Dom fick röra lite extra på sig. Skrittade Angel idag. Väldigt pigg måste jag säga.. Men det var väl kul det med. Varför klaga. men löök blev jag..
Nej nu ska jag skynda mig lite, Emelie sitter och väntar på mig. Vi ska dra hem till Jessie, sen gå och köpa godis för att sen glo på film och ha det mysigt :D <3 Får se om jag drar hem till Röbin efteråt, om han vill ha mig där x)

Ha det så gött

CiaoCiao :)

böööööh

Jag är glad!
Av många olika orsaker.. Det tycker jag är bra, för ofta är det tvärtom.
En av orsakerna är att mammi och jag är väldigt sams och att hon har ringt till botorp och ställt oss i kö för stallplats. Så sa hon att vi skulle kolla lite efter en häst att hyra eller ha som foderhäst.. Men jag ska hjälpa till mer hemma, klart jag gör det liksom.
 Idag gick jag upp kl halv elva och gick en lång promenad med hundmin. Riktigt gött faktiskt. men hon är lite småjobbig ibland. Hon kan ju inte bara gå liksom.. så ibland känns det som man ska strypa henne, men hoppas inte ^^
 
Igår åkte jag och mammi till den nyköpta stugan, den var jättegullig. Hade inte följt med något innan. Det var lite igenväxt utanför men detska plöjas bort. Men jag älskade omgivningen. Det var såhär lugnt och man hörde liksom inte så mkt. Dit kommer jag nog åka ganska mycket, när det är iordning gjort ialf x) Och sjöön.. det var så fint. Den var spegelblank så speglades liksom "bergen" och allt i den. Det var så fint.. Älskar redan stället. Grannen hade en Cotton hane också.. får vi se om det blir några valpar med salladechenko och den då ^^ såå gulligt :)

Ne jag funderar på att dra till stallet nu, snart.. Ska börja skritta igång Angel lite, Fast jag går bara med henne idag. Det ser jag faktiskt fram emot. kul med lite annat liksom, Det var roligt att Hanna, ägaren, frågade tyckte jag :)

Ciaociao :)



"thats just the way it is
things will never be the same..
thats just the way it is "

changes - 2pac, Talent



"Vaken i månskensregn..

..nätterna känns igen
morgonen kommer sen.."
 Månskensregn - Veronica Maggio

jao, tja :) Klockan är 12.08 och jag har gått upp, ätit frukost och borstat tänderna. Det här är bra måste jag säga. Det var inte vilken frukost som helst heller. Den var skapligt nyttig, men den bestog av mycket som vanligt. Jag blir tjockiis snart.. haha, jaja så kan det ju va.^^
Gick och la mig i skaplig tid också. Kolla på någon film som jag ville se slutet på men jag somnade, men inte blir jag förvånad..
Igåt va det sista PIP dagen, jag hade fyra biljetter men jag sålde dom xD.. smart jag är, nej men jag behövde pengarna så hade jag ingen att gå med liksom..Lr jo det hade säkert funnits nån men jag orkade inte. Men igår iallafall så var jag uppe tidigt i stallet, hade utsläppet, uschsuch.. men rätt gött när man kommer iväg faktiskt. Skrittade ut en sväng med ms NovaLova, hästapållen. Nu är hon med föl helt klart föresten... Så det är bara att leta häst nu.. får ju fortsätta rida och ta hand om henne men jag behöver en häst att träna med liksom, eftersom jag ska gå walhters. Får se hur det blir, har ju inte råd med vad som helst.. eller så tar jag en paus med hästarna och går industri, som jag fortfarande inte hört något från.. jaja det löser sig..
Efter stallet drog jag och hämtade jessie som var vid lokalen, hälsade på pojkarna sen drog vi till mcdonalds, ofc..;) sen hem till mig, så kom emelie dit också.. HAHa så dansade vi ju så fin.. vi stampade med Leroy, Jessie har bevis på det på sin mobil. Youtube nästa.. x) Älskar mina kompissar <3  Sen drog dom till lokalen, men då drog jag ut på promenad med Sally, så på vägen mötte jag Jenfan och Angie.. Så länge sen jag träffade dom. Blev att stå och prata med dom ett tag. Det var kul tkte jag. Ska dra upp till botorp någon dag nu.. Saknart lite faktiskt. Måste ju se Angies nya häst och grejjer,så står Isadora i stallet där nu också. Poonyn ^^.
Senare på kvällen kom Robin och höll mig sällskap, alltid lika mysigt :) <3 men sen åkte han vidare och det var då gick jag och la mig, tänkte dra på datorn men ist drog jag på tvn. haha .. jaja men det var bra gjort av mig tyckte jag :)

Idag händer nog inte så mkt, ser ut att va ganska bra väder, men jag vet inte. Stallet blir det ju, men kan inte rida eftersom Puh har tappat sko och grejjer. Gubbisen ..
Neeööj nu ska jag göra nått bra, typ kolla på tv .. hehe. Föresten så har jag bytit rum till Fredriks förra, i källarn, så gött är det. Älskar rummet ^^

Jaja..
Ha det gött

som vanligt så ska jag det..
hoppas jag..
fan vad invecklat jag gör allt..

mmh nu säger jag CiaoCiaaaao evvvverybodddyy x)



bagpipes from bagdad - Eminem
  Lyssna på den x)


RSS 2.0