Måndag

Än så länge har sommaren varit helt jävla skön. Träffat mycket folk, solat en del, badat har jag också gjort faktiskt. Stolt över mig själv^^
Så har ju som nog alla vet Michael Jackson dött, förstog man nästan.. nej men blev man chockad?. Hemskt är det ju, men inte så chockerande. Så hemskt att kolla och lyssna på från när han var liten och till nu liksom. usch! men det var ju fortfarande samma människa, smart jag är va. Nej men jag tycker det är så sjukt att han förstörde sig så. Han var otroligt fin innan liksom. Mycket beror nog på hans barndom och typ hat kanske. Och det där med att han typ lekte med barn och sådär, Det tror jag var för att han ville va barn lr vad man säger, eftersom han inte fick vara barn när han var det. Han var ju ingen jävla pedofil. Tror inte jag.
Jaja nu behöver han inte vara med om mer dåligt..  skönt för han, han hade det nog inte så jävla lätt. Stackarn. Nu är det musiken som lever vidare, som den kommer göra så länge människan finns kvar.

Oj vad mycket jag skrev om det nu då :S . haha :) men så kan det vara. Har suttit och tänkt jätte mycket på det, så skrev ner lite. alltid kul. Nej men nu ska jag faktiskt till Jessie, hon är barnvakt ^^ igen..

Hare gött in tha vackra vädret!

CiaoCiao

Torsdag..

tjo, skriver som sagt inte så mkt på min lilla blogg. Det har faktiskt blivit mycket varma stekiga dagar nu. Så har blivit lunedet för min och jessies del, idag blir det faktiskt näset.. Får se om vi träffar lite folk, som jag tror. Inget stall för mig idag, eller igår.. Gör mig faktiskt inte så mycket..
Har även hunnit dragit mig på mopeden. Klumpig som jag är, blir man förvånad.. nejj, inte det minsta. Samma knä jävel varje gång, det kommar aldrig kunna läka normalt. Ser ut som ett barn på knäna. Så kan det ju vara, hihi ^^,
Sitter och lyssnar på Christina Aguilera, länge sen som jag lyssna genom alla låtarna liksom. Älskar dom, hon är bäst!

Nej nu ska jag göra som Emelie, nått nyttigt.
Hare gött

Ciao ^^
 

check it out ^

listen to this!

Fläääsket på magen dallrar lite lätt, för då blir det fläskotlett
Flääskotlett, flääskotlett. kottlettkottlett,,flääskottlet.
Det är det bästaa vi nånsiin fååååått!
yeeaah!
nåååväl!

god eftermiddag ^^
Solen skiner för fullt :D så gött! Har solat lite men det blev för varmt för lilla mig så jag gick in hit ist.
Var i stallet typ vid 12, skrittade ut barbacka på Nova en kort sväng, med Jessie och Zavoy som sällskap. Asså varken Nova eller Puh kan man få in från hagen! . Dom springer ju ifrån än. Måste ha kedjan på Puh annars blir man översprungen.. ujujuj! .. men hämtade havre så kom nova ^^ hihi..
Sen blir det att äta pizza med min vännöör, eller med jessica iallafall :)
Blev ingen springning för mig igår, satt framför tv:n ist, kollade på sagan om ringen. Det var länge sen måste jag säga. Älskar dom! Så har man ju de förlängda versionerna också, ännu bättre!

Va läskigt!! det lät som det var någon som skeet, la av en brakare liksom.. utanför mitt fönster :S .. vad äckligt! vågar inte kolla efter..  kanske är någon som sitter där ute och klämmer!  xD haha shiit så kul!
Men jag kom på vad det är nu.. efter lite tänkande.. Det är vattenspridaren som knorrar där ute.. så skvätter det liksom på väggen. Hoppas jag på iallafall .. jaaaajaaaaaa!

puss och kram..

SKUMBANAN! ^^D


söndag

Usch vad jag är trött.. Så skulle jag till stallet 10. Inte jätte tidigt men jag orkade verkligen inte upp. Puh och de andra gammelhästarna släpptes ihop på det "stora" sommarbetet.. Jätte mkt gräs fick dom^^, trodde att dom skulle slåss lite hästarna, men inget märkvärdigt blev det.. som tur var. Nova och C.O släpptes också ut på nytt gräs. :) Hästarnaa ^^<3  Jessie är på tävling idag, hoppas det går bra för dom. Så fina dom där två tsm.. :)

Nu när jag kom hem så gick solen i moln. va fan! jag som hade planerat att sola när jag kom hem.. :/ . jaja, allt blir inte som man planerar.. har man ju märkt..
Får se hur det blir med allt nu också.. Skulle behöva ha en häst att ha med på walhters, men svårt att hitta. Jaja, det löser sig. Nej usch, nu känns mkt  jobbigt måste jag tyvär säga. men så kan det ju va :) .. ingenting att klaga över.

Har hittat min mp3, brabra måste jag säga^^,  asså jag vet aldrig vad jag ska skriva på min lilla blogg. Så börjar jag störa mig på att se den jävla bilden på mig varje gång jag går in hit.. ser ut som ett lik. jaja igen..

Hejdå, ha ett bra liv..

'Cause I will ;)


 .

hungelabungela!

Tjoo, idag har det inte vart något stall, kommer inte att bli det i morrn heller.
Men jag har solat, väldigt skönt måste jag säga, solen tittade fram lite :) så åkte jag till aggerudspåret och sprang. Gött det med.. så har jag duschat och nu sitter jag här. Pratade även nyss med Emelie. Nu vet jag inte vad det blir. klockan är 19.02. om någon skulle vara intresserad. ^^
I morrn har jag planerat att gå en långpromenad med min nyklippta hundelihund :) så sööt, ser ut som en pudel men det är deeet ju intee.. heheee ;D ögat lurar en ibland du :). Tror jag ska gå högåsen runt lr nått, nej det kanske blir för långt. ajja får se hur det blir.

Så kan man ju inte dricka kranvattnet heller. just i karlskoga också, fy fan. Vattnet smakar ju skit efter att man har kokat det och kylt ner det.. inget bra det här :( . jaja, efter midsommar har jag hört att man kan dricka det igen. men vem vet? inte jag ialf..

Nu kom mammi hem, hon har handlat set jag ;).. måste se om hon har köpt nått gott, så ..

.. Ciiaaao ^^

Tisdag :)

hejsan alla!
Idag red jag för Anna Björkman, sista gången för säsongen lr vad man säger ^^, Det gick superbra! Har verkligen börjat tycka om den hästen. Hon har varit så lugn nu ett tag. Hon går inte alltid i världens vackraste form men lugnt går hon:D Måste säga att Anna är mycket bra att rida för.. Snälla Jessie var med och tog en massa kort i det mörka ridhuset. Blev en del bra. Tack påna ^^ <3
Sen följde jag med och kollade när Jessie tränade för Malin. Så duktiga, både Jessie och Zavoy.. stolt kompiss ^^. Blev sugen att hoppa lite jag med, men jag är ju lite smått rädd, jag skulle bara skita på mig vid högre höjder, men vem veet. jag kanske överraskar mig själv med att våga och så :)
Solen var typ framme idag också, men varmt var det dock inte.. synd.. Sommarn har inte kommit än :( . vafan på sånt.
I morse föresten, så gick jag upp typ 8.. vill ni vet varför ? Jooo jag skulle till lekparken med jessica .. och hennes kusins barn då ^^ ..  De va allt lite kul.. men jag är inte den typen som tycker om barn, usch och fy, då måste man ha tålamod och det har ju inte jag :) . Jo dom är söta.. ibland .. :S jaja x)

Nu blir det duschen, sen äta samtidigt som... Loost :D tjohoo!

Hare gött

Ciaoo

eran.. Jossann x)


just like heaven..

.. somnade jag till igår, den är såå sööt^^   Jadu, skriver inte så ofta här. Kan ju vara för att det är tråkigt och att jag inte orkar.
Sommarlov, men vart är sommarn? Gött att va ledig iallafall :)
I lördags hade Linnea sin 18 års fest, jätte kul att jag fick komma. Blev lite för mycket av det goda för min inkl. jessies del.. tror jag.  Men kul vare :)

Igår blev det stallet. Men Puh hade .. ge mig ett  ge mig ett ge mig ett M ge mig ett P.. VAD BLIR DET!
Precis, han hade damp. Och jag var nära på att bli mosad ett antal gånger. Men jag överlevde. Han och jessies häst hade vart lösa under natten i stallet, så dom gnägga efter varandra som ett litet kärlekspar. naaw, dom är lagda åt fel håll.

I morrn blir det Anna träning för mig och Nova så idag blir det att rida hästapållen ordentligt på ridbanan..

Ciaociaoo ^^



sommarloooov!

Jaa sommarlov :D . så gött, om det hade vart lite sommarväder iallafall. Första dagen av sommarlovet börjar med regn. bra!
jaja. Igår vare skolavslutning, sen åt vi hemma hos matilda på kvällen och senare drog vi ner till strandfesten. Trevlig kväll. Tack till den alla! I onsdags tog Fredrik och Carro studenten. Grattis till dom. Som jag redan har sagt. I måndags var de även med på studentbalen. De var så fiina! :D . gulliisar^^.  

Nej nu blir det stallet, sen efter det blir jag och jessie bjudna på mat av Jenny och Sofia.. mmmh ^^,

CiaoCiao


Bäst är vi! ;)

.......:)

tjoo, sitter här i skolan, på andra lektionen.. Gör ingenting! Kan lika gärna gå hem, men nejnej! Vissa är ju helt pundade också, skulle gärna nämna namn men jag gör det inte! I morrn är det avslutnings middagen, köpte en svart typ klänning/ tunika, jesie köpte en lika dan fast typ ljusrosa. Kommer bli fint det du =)

Igååreligåår red jag ut på Puhsan med Jessie och Zavoy som sällskap. Blev lite barbacka ridning. Hihi.. tänkte bara skritta men så blev det inte. Idag ska jag ha Nova.. Måste säga att jag älskar dessa hästar :D

Ska på stan med jessie efter skolan sen, så ska vi kolla på student balen en liten stund :)

heeejdåååå! ^^

Söndag

vaknade precis, klockan är 09.30 och det är söndag.Sista Söndagen innan sommarlovet..
Ska till Örebro snart.. får nog ta och skynda mig lite kanske, hoppas jag hittar det jag ska nu då :)
Red Nova igår igen, först på ridbanan och sen sofies. Så duktig är hon. Hon lyssnar otroligt bra efter gallop och sådär nu. På sofies väg där eller vad den heter så galloppa vi litre lugn bort och lite lugnt halvav vägen hem, Så lät jag henne springa på sista biten.. ujujuj, det var kul ska jag säga. Hon kan springa. Trodde inte att jag skulle få stopp på henne, men vad jag älskakr den hästen.
Sen på kvällen åkte jag och Becca upp till degerfors, Linnea hade tagit med oss dit.. Det var ju trevligt, eller, kände ju ingen så det blir lite pinsamt måste jag säga :/ . men vi tog oss iväg iallafall! .:)

Efter örebro blir det stallet för att ha Puh kompiss.. förestenså var det någon som hittade min, eller snarare mammas mobil efter vägen.. Det var en jävla lättnad .. xS.. Så nu ligger den i stallet där.. brare!
Nejj, nu ska jag gå ut med min hund! .

En ny låt som jag har fastnat på är  Suffocate med J.Holiday    .. Lyssna på den!

ciiaociiao :)

NövaLöva ^^ <3


tjoohoo!

Idag, mina kära vänner.. är det Fredag! Ska bli så skönt med helg! Sen på torsdag slutar vi skolan. Ska bli gött men samtidigt lite sorgligt, måste jag säga. Så är det en avslutnings middag på Tisdag. Jag och Jessie ska till örebro på söndag, ska köpa nått till då. Vet ungefär vad jag vill ha.
Nova har nya fina skor och fina fötter! Så jag red till ridbanan idag. Visste att det inte skulle gå något bra, men det gick inte jättedåligt. Gick väldigt bra faktiskt, mot mina förhoppningar. Pigg blir hon ju såklart, hon har stått i mer än en vecka nu! . Lilla gummisen :) Kör med att rida med Gramanen i morrn. Underlättar lite.

Idag har emelie vart och hämtat sin hund :D vill se den. men får nog vänta till på söndag! :) . Så säger vi lyckat till, till Jessica och Zavoy som ska tävla i morrn! . Det kommer gå skitbra ! ^^

Så måste jag säga att jag har kollat igenom MtV awards! Twilight är ju bäst! Och the best kiss gick så klart till kristen Stewart och Robert Pattinson.. Så gulligt. ^^,   Dom är bäst! .  Kolla själva :

http://www.mtv.com/ontv/movieawards/2009/winners.jhtml


Nej nu ska jag kolla på film!!

Godnatt ^^ <3


tidsoptimist eller lathet?

Har kollat på trailerna för New moon.. Hade inte sett den förut. Längtar till att se den, filmen asså! Böckerna är ju skitbra så det borde den också bli. Den såg riktigt bra ut på trailerna iallafall. Men sorgligt kommer det att bli minnsann!
Premieren på bio är i Juli någon gång stog det. Längtar! men jaja, nu ska jag inte bli besatt.. are.! nejdå det är jag inte, men det är väldigt bra, skitbra skådespelare tkr jag också. Skulle inte bli bra med några andra.. Privat tycker jag att det ska vara Robert Pattinson och Kirsten Stewart,, av olika skääl. Det är ju liksom dom.. Någon mer som tycker det ? .

Nog om det. Idag blir det inget stall för min del.. Har Nova och Puh i morrn. Nova är fortfarande inte skodd, men hon har tappat ännu en sko. eller en halv sko fick jag höra.. stackars häst! Dålig stil av hovelislagaren måste jag säga. iigeen! . tycker att vi ska ringa till någon annan om det är så jävla svårt att ta sig iväg och sko en häst som han lovat! säger jag iigeeenn...  nej, sånt där tål jag inte. Tidsoptimist? eller handlar det bara om lathet? jadu:S
Något som är possetivt är att jag är väldigt nöjd med mitt hår.:)
Har kollat jätte mhycker på häst och sådär nu. Bara för att mamma öppnade käften om att kanske skaffa häst! men så kommer det inte bli har jag fått höra nu också. Så jag har gått runt och vart lite tjurig, och nu när man är hemma så har man ju inte så mkt att göra. Då bli ju jag ännu mer sugen på att ha egen häst. Så klagar jag på allt annant jag har. Men igååår. kollade jag igenom mina bilder på bl a Nova och Puh. Vilka bra hästar det är! Jag ska verkligen inte klaga på dom.. Det är jag som får ändra på mig lite nu tkr jag! .. När Nova är skodd så ska jag ta allt mer på allvar, klart jag tar det på allvar men även om det inte är min häst så rider jag ju ändå en häst som är som min egen helt gratis.. förutom träningar då.. men det är ju självklart.. Samma sak med Puh. fast utan träningar! Det är ju lyx ^^ Älskar dom hästarna! föörlåt för att jag klagar.. även fast Nova är lite väl svår för mig så går det ju framåt.. inge dåliga tankar nu!! possetivt ska det vara! .. fast hur lätt är det när jag inte kan rida hästen, hon är inte skoooooddd!!!.. fast jag fåår väl göra nått själv.. ist för att klaagaaa!! jaja.. pratar typ med mig själv nu.. det kan jag ju göra ändå.. så hare så gött alla !

Hejejejejejejejeeellilililiiidååå! =)

Godmorgon!

Jaa, god morgon. Klockan är 06.49. Jag har precis duschat och gjort mig iordning lite, sökte lite saker om nigeria också. Jag och Jessie ska ju ha muntligt idag då. Det kommer nog att bli ganska bra. Bara vi inte skrattar. Då kommer vi inte kunna prata någonting..oups! .. Klippte mit igår. Blev bra, jag är nöjd :D . Ljusare och mer uppklippt och lugg och allt. Sen blir det stallet. Nova har fortfarande ingen sko. Hovslagarn kommer aldrig. Dålig stil måste jag säga. Vi borde ringa till någon annan!! Roligt att rida Nova sen.. nej. hon har stått i en vecka snart. Hur roligt är det när man kämpar med hästen ändå!! jaja. Ska ha Puh också,, det är roligt. lilla kompiss :)
jaja nu ska jag göra mig iordning.

Hare gött!

Ciao

RSS 2.0