söndagg

Idag åkte jag till stallet tidigt, hade utsläppet. Red Nova på banan och red ut en sväng sen. Det gick suuperbra. blir så himla glad. Hon lyssnar så underbart bra asså :) . inte världens finaste form men vad hon lyssnar.. haha :D .. snuttan <3
Jaja, nu blir det att åka hem till emelie, köpa godis på konsum, sen kolla på film.. Datorn får följa med :D

Ciiao <3

solskenheladagn xD

Hejsansvejsanpådejsan..
Idag är det lördag, den var väldigt efterlängtad kan jag säga. Men nu när det väl är lördag så gör jag inget speciellt liksom, jo jag sätter mig vi datorn och gör ingenting. vakna vid 9, åt frukost, satte mig vid datorn till nu, 11.52, ska snart ut och steka i solen lite.. och sen blir det upp att ha Puh.  kompiss :)  . Sen på kvällen ska vi flicker på tivolit .. mohaha. lite kul kanske.. vem vet. Och sen ska vi nog kanske kolla på film, får se :) . Då blir det att se Twiligt såklart, emelie vill ju så gärna se den och det är inte mig emot, alltså ska datorn med hem till henne. Får vi se hur det går.

Red Nova på det tredelade bettet igår igen. Går mycket bättre. eller i början så var det föjävligt, jag vet inte vad jag ska göra, men sen i mot slutet gick det jättebra.! Det blir liksom en ärligare form med bettet än med hackamoret. Och det är mkt lätttare att ta förhållningar och grejjer, hon var så duktig .. Fast hon är väldigt lat hästen :)  så skrittade vi så lugnt och fint hela vägen hem ^^..
Skrittade ut på Puh igåt också, för den som är intresserad.. barbacka, ont i aschlee, bara men annars så var det så mysigt såå. :)

har lag ut fler flumma videor på youtube..   ljjossann   <------  xD.. kolla. vet inte om alla kommer upp om man söker på det där . :S men det märks väl. ? ! :O..
ajja, nu ska jag ut i solen lite granna sen ska jag möta jessie sen till stallet ^^

Ciaaao ^^<3





suchabeatifulday....ellerinte..:/

Jag är så trött. Jag fattar inte hur jag kan vara det. Har vart hemma  flera dagar för att jag är  det.. Det är inte det vanliga trött trött. Det är läskigt. Jag förlorar så mycket på det, vill kunna liksom göra något åt det. jag vaknar och kan inte kliva ur sängen det är sjukt!. Hoppas det blir bättre snart i allafall... för så här orkar jag inte att det ska va..
Jaja, har läst  lite ur första twilight boken.. " om jag kunde drömma". Inte samma stressläsning nu eftersom jag har läst dom ett antal gånger. Nu kan man lägga märke till små detaljer som jag inte var uppmärksam på innan. Så dom är lika bra fortfarande ^^ .

Måste säga att jag är glad för att jag har en snygg blogg..fortfarande ^^ hihiii

Istället för att sitta inne hår borde jag göra klart uppsatsen som skulle vart inlämnad för ett litet tag sen. Så är det nån engelsktext som man ska kunna muntligt för lärarn, så är det mattenationellt i morrn, så är det en jävla tyska muntlig grejj man ska kunna om sitt djur typ lr nått! Asså nu är det för mkt.. alldeles för mkt, så är det prov i engelska om en vecka lr nått, i biologi om två v och ett typ häfte/uppsats om Islam ska in typ snart. :S . Jag är så jävla skoltrött så det finns inte.
Det är fan bara typ 35 dagar kvar, varför kämpar jag inte..?  nej jag fattart inte.:S Men så kan det va. jag får nöja mig med att gå industri.. helst skulle jag nog gå i karlstad men asså jag kommer inte komma in sen, så blir det ju att flytta, är lite tveksam mot det, eftersom jag har Nova och Puh här hemme. hästapollarna :) <3.

Jag och jessie har gjort fler videor xD mohaha. så kolla bara på min typ sida lr vad det heter :S  vet inte om alla är med där men jag heter i alla fall   ljjossann   :)

Ciiaao^^

(älskar min voffa, väldigt skönt att hon finns, underlättar mkt på nått sätt. Jessie som är mästerfotografen ;D . när hon var ny hemma hos oss. Sally asså :S :D <3)

typ tisdag

Tjenare.. har precis duschat och gjort mig iordning efter att ha vart i stallet, som många andra kvällar. Ser ni vad fin min blogg är nu.. Tack säger jag till snälla Sofie som fixade den åt mig :)     
Red för Anna idag. Gick väl bra, asså hon går mycket bättre men red på hackamoret. Fy fan vad stark hon blir. Jag kunde knappt ställa henne i slutet, dom bara skakade! . så fick jag höra att det var ett ponny hackamore, det gav ungefär samma effetk som en grimma. kul.. har kämpat med det där, trott att det var jag som var klen och inte kunde rida hästen. Asså till viss del är det ju så men.. Såret har typ läkt nu, men när jag tränar för någon ska jag antingen ha det skarpa bettet, vad det nu heter, eller det tredelade med en graman. Längtar lite och se hur det blir liksom, skillnaden. För efter igår och idag funderade jag ärligt att sluta rida henne, men hon är ju så sööt :s . såå nu ska jag fortsätta att kämpa har jag kommit på :) .
Imorrn blir det att ha Puh som ska skrittas igång lite igen.. hans sår är inte det fräschaste.. lilla mannen :( . kompiss..

Måste bara säga att jag och jessie spelar in allt fler videor  xD alla lika meningslösa och sjuka.. men alltid lika roliga..  kolla på min youtube veeet jaaag :D haha.. vad fan heter jag.. typ   ljjossann    :)

nejj nu ska jag dra och se lost.. yeehooww ;D

Ciaao ^^

lördag

Tja igen.. idag är det lördag. Lite segt på morgonen.. tkr jag. kan inte sova längre en till 9 lr nått.  fy fan!
Det var jättetrvligt igår föresten att träffa flickorna å keka pizza :) .  vi ska bli bjudna på mat av varandra någon gång också, det ska bli kul ;) .. <3

Idag ska jag till stallet till klockan två, till Nova :D <3 .. Söthästaa! Ska nog rida på banan och maybe rida ut en liten sväng hemmåt. Sen på kvällen ska jag hem till emelie och kolla på film, blir nog först och främst Twilight. :D Jessie ska också va me.. såklart xD <3 nej men de ska bli kul, skönt att komma hemifrån lite ibland och umgås med mina bra kompiiissaar :D:D puss på dom. men nu ska jag göra nått annat :)

haha jag rekomenderar och samtidigt gör jag det inte att kolla på denna
http://www.youtube.com/watch?v=ATyB2s77Hz4

haha !! skämta inte xP.

Ciiaao
^^ <3




Haha nu har jessie fått mig att ladda upp lite bilder :D riktigt sexia om jag får sägat själv;D nej men vi hade kul iallafall :)





fredag

katje!
sitter här framför datorn och nördar lite gran. Låg nyss ute i solen och stekte.. det var så gött !  Var nära på att somna men kände att det börja bränna som fan :S . My name is kräfta liksom.
Skolan idag var rätt så okej, lika glad och flumm som vanligt. och det är possetivt ;D
Inget stall blir det för mig idag ialf. Skulle egentligen ha haft puh kompiss, men han har skadat sig. Skrapade upp sig på arslet, då kan jag säga att det inte är ett vanligt skrapsår.. ett kött sår var det! blääh, stackarn. Han har bleve sydd och lite grejjer och det läker väl fint antar jag. Kommer nog ta ett litta ta innan det har läkt ordentligt. Men det är som det är. stackars puh bara.

Senare blir det att keka pizza med Jessie, Jenny och Sofia, det ska ble trevligt, kul att träffa dom lite :) .. Efter det ska jag höra v mig till Elina så får vi se om vi hittar på nått kul. :D

Måste bara säga att Jessie tog kort på mig och nova på banan igår. Det tkte jag var kul, har nästan inga kort annars så. En Jessica är allt bra att ha ^^,<3  Hoppade en sockerbit faktiskt.. wohoo! var livrädd men det gick ju bra :D sometime kanske jag kan hoppa lite högre ;D vem vet.. kanske arne weise! men det tror jag inte, han är så gammal och senil! :O stackars karl!  Haha på tal om en karl! så blev jessie skiträdd när hon såg min arm bara.. HAHA hon bara.. " hjälp! jag trodde du var en kaaarl XDXDXDXDXDXDXDXDXDXD!! " mohahahahahaha.. jajaj.. nu ska jag sluta tönta mig.
Ska faktistk spatsera mit meine hund nu:)

Hare bra!

Ciaao ^^p





Tänk bort mina långa tyglar och mina händer! :Omen Nova är så fin!.. och en bild på Jessie och Savoy ^^ .<3

Sistafriadagen!

Idag. Idag är det sista dagen på våran korta frihet! Orkar inte tillbaka till skolan. Har så mycket som jag inte har gjort klart sååå BLÄÄ på det liksom..:S Så ska jag har virkat klart ett par jävla vantar förfan! usch. nej nu svär jag en del och det ska jag sluta med. Jag vill bara vara hemma, åka till stallet när man ska dit liksom, göra saker som är viktiga, inte nån uppsats på 45-50 sidor liskom,, nejj där går gränsen för min del.

Jaja, idag har jag vart i stallet, red Nova på banan. Tog sällskap med Sara och Jessie ner dit. Jessie måste gå/skritta Zavoy nu. Han blev svullen på benet efter puhs lilla spark. :/ alltid nått!
för min del gick det bra, eller bättre liksom, hon springer inte lika mkt iallafall. Kämpar med att rida igenom henne så i slutet går hon faktiskt bra. t o m i gallopen. Det är kul nu när jag vet hur jag ska rida henne rätt!
Borde göra klart tyskan nu.. muntligt i morrn tror jag, men det hade jag glömt bort, måsta kanske trappa ner lite på stallet ytterligare. fan! Vill bara börja på gymnasiet och sedan börja jobba och få allt jobbigt gjort liksom! Kanske jobbigare att jobba, men det tror jag inte.

Nej nu ska jag som sagt ta tag i mitt liv, och det får börja genom att jag gör tyskan!

Ciao:)

Söndag

Tjaa :)
Som sagt var jag hemma hos Jessie och kolla på film igårkväll. Vi åkte ju också upp till stallet. Där vi var lite flumma innan vi åkte hem, på our mopeds ;D . Mycket kort! Men dom lägger jag kanske ut på bilddagboken... Mohahaha =)Vi kollade på Twilight, äntligen har Jessie fått sett den, hon tyckte den var bra bra :).. Fast det förstår man ju . Man blir liksom kär i den. ^^,
Vi hann kolla på halva Australia också, den tycker jag är shietbra :) det är också en film som är sööt :)
Idag, lr nu snart ska jag åka upp till stallet, har Puh. Ska rida ut med Jessie och Zavoy för första gången :D:D . får vi se hur det går. Men det går nog bra, så skulle dom släppas ihop sen tror jag.. =)


En bild på dessa skadar ju liksom inte ;D

Ciaao ^^ <3

GladPåsk ! :D


Idag var det tävling i Botorp, påskhoppning :). Novas ägare Hanna var med på Nova, 90cm och 1 m. Det såg väldigt bra ut, hon så lugn ut. Hon tyckte att hon lyssnade jättebra.  De gick felfria första så de fick en rosett, clear round, andra klassen fick dom 4 fel. Men det spelar ju ingen roll, hon var nöjd ändå :) . Novas sista hopptävling, bra avslutning iallafall.

Efter det har jag faktiskt solat, har även pratat i telefon med Jessie, dit ska jag nu och jag har lite brottom :) . Ska ta med datorn så ska vi kolla på film. Men först ska vi tanka och så följer jag med henne upp och kolla till Zavoy.. Så kul att han är här tkr jag :D . Så glad för deras skull!! .. Kommer nog bli super! ;D..

Har inte blivit klar med den jävla uppsatsen än.. :S .. oups!


Nu ska jag åka .. ciaaao :) <3


 

Torsdag ..

Jag har precis duschat och gjort mig iordning lite. Blir inget stall för min del idag. Kan va skönt det med ibland.
Är väldigt trött.. är väldigt ofta trött, det är jobbigt. Orkar inte göra så mycket. Men ikväll ska jag och Becca med Nea på fest i degerfors :) Det ska bli kul, få se lite nytt folk liksom.

Ja men nu ska jag fortsätta med den jävla uppsatsen!! :@ Den förpestar tillvaron.. bara det att man ser boken blir man halvt deprimerad..  BLÄÄÄÄÄH!!

CIIAAAO ^^ ,


7/4 onsdag ^^

Tja :) . Nu har jag faktiskt kommit igång att börja skriva mer. Det är faktiskt kul.
Träningen för Anna Björkmann igår gick bra. Eller nu har jag jättebra övningar som gör att det liksom är jag som bestämmer och mycket lösgörande. Så ska jag hela tiden ha en plan, när hon tar befälet och ska bestämma så ska jag veta vad jag ska göra liksom, någonting som gör henne sysselsatt.. jag ska ställa henne innåt, no matter what liksom.. vad hon än gör så ska hon vara ställd. Det är det hon blir lite tjurig på Nova. Men när hon kom mer dit jag/vi ville så gick allt så mkt bättre. Mer takt, allt blev mjukare och så. Mycket lydnad fick vi träna på. Så nu har jag några bra övningar att träna på tills nästa gång om två veckor.  Det var verkligen jobbbigt. Fy mina armar efteråt, och nu!! Har träningsverk, men det var det verkligen värt det!! Riktigt kul efteråt och Anna var riktigt bra att rida för. :)  Så nu ska jag kö samma sak nästa gång jag rider.. Det är bara att kämpa :D .. Nu är jag väldigt motiverad inom ridnignen och hästarna :D

Ska upp och ha Puh idag. Igår fick han för sig att inte komma in, så jag brände handen på hans lilla cup! Nej, idag blir det kedjegrimskaft och långpisken, nejdå, men han ska in!! Jag locka med havre, han kom tillslut men sticker iväg när vi ska gå ut genom öppningen liksom.. :S .. dum han kan va i bland. men måste säga att han är smart.. ^^ lilla vänn!
Så om han kommer in idag blir det nog att rida ut en liten sväng. eller kanske lite lugnt på banan.
En sak som är jävlit kul är att Jessie ska flytta till stallet med sin häst!! som hon ska hämta på lördag.. Så glad för deras skull, och min egen xD haha nejdå men shiit va kul att vara i samma stall igen. 
PUSS PÅ DET :D

Igår städade jag faktiskt mitt rum, blev så fint och fräscht! Mycket roligare att vara i det då liksom. Men det blev inget med uppsatsen, vet inte när jag ska få chans att göra den. Jaja, men efter stallet sen så ska jag ringa Elina så ska vi väl hitta på något  :) 

Måste även säga att min hund söt ! (a'    Låg och gnällde utanför min dörr i morse.. :) . fyy fan!

Jaja nu blir det väl snart stallet för min del. :)

Hare så gött you all

Ciaaoo ^ , 


Är man söta hästar så är man :)




tidilitum! ^^

Idag har jag vart på stan en sväng med Jessie i det fina vädret. Alltid lika kul att umgås med henne :) Mer och mer mopeder börjar "komma fram" nu också. Väldigt gött att kunna åka igen .. det är ensån frihet liksom. haha igår åkte vi runt lite på kvällen, vi fick för oss att köpa godis. så vi åkte till konsum och satt där på parkeringen och åt godis och pratade. som vi alltid gjorde i somras. rowlitrowlit :D .
Tillbaks till idag. Jo jag köpte ett par stövletter från kängan, sen en sjal ifrån h&m. Jessie köpte ett par jättesöta skor från Lindex, ^^ skulle med vilja ha sånna! .  Så blev det ju fika också, det hör liksom till när man går på stan, kladdkaka för våran del .. mmmh..:p.
Var hemma hos Jessie en stund, sen bar det av hem och sen bar det av till stallet med min älskade moppe, väldigt kallt i luften fortfarande. lite synd men snart så. Ställde Nova ute och gjorde iordning henne, mysigt tyckte jag. sen skritta vi iväg till ridbanan. Det gick väldigt bra att  rida idag. Det var kul, även om hon blir lite jobbig så hade jag mer kontroll liksom. Men i morrn så blir det träniing för Anna för första gången. hoppas hon är bra nu. :) . Sen tog jag in hästarna som vanligt mende fick komma in senare idag eftersom det var fint väder, de fick maten ute :) .. Efter det smörjde jag Novas träns, satt utanför stallet  med Nova som sällskap. haha. myshäst!!  I morgon ska jag även ha Puh, rider nog ut på han en sväng.
Red han på banan i förrgår, det gick väldigt bra för att inte ha gått så mkt . Lilla puhkompiss:)
Puss på dessa hästar! Glad att jag får ta hand om dom båda, otroligt underbara :D.. hihi, var tvungen att säga det.

Men nu ska jag göra nått, har inte städat än, kanske det men det blir nog att kolla än en gång på Australia eller kanske Twilight.. eller så kanse jag läser dom i stället, dom är lika bra även om man har läst dom innan, det är coowlt :D

Ha det så bra evveryboddy
Ciaaao ^^


Jessie, Nova och lilla jag på bild :)
sötisar vi är måste jag säga xD
Alla bilder från idag också! :D

typ hejj:)

Snart äre sommar, eller det börjar bli vår om inte annat, det har jag längtat efter stort..  Bara det att det var varmt och att solen var framme igår gjorde att jag blev mkt piggare och jag kände för att göra mer än vad jag brukar. Red ut på Puh igår, behövde liksom bara ha på sig en tjock tröja liksom, det blev nästan för varmt. Det var riktigt gött! Sen efter det red jag till ridbanan med Nova, klockan kanske var 5 då, men det var fortfarande varmt och ljust ;D . Det gick väl sådär, men hon var väldigt lugn. :)
Idag är det såklart tråkigt väder, där försvann den glada stämningen.. Men jag känner att jag har kvar lite energi från igår så det ska bli kul att åka bl a till stallet.
    Ibland känner jag verkligen att jag inte orkar iväg. alltså jag vill verkligen inte. Det har inte vart så på senaste tiden riktigt men innan jag började ta hand om Nova var det lite mer så. Var inte motiverad överhuvud taget. Vintern och mörkret har nog mycket med det att göra. Därför är det gött nu med lite ljusare dagar, lite mer värme och glädje :D Passar perfekt om man frågar mig. :)

Jag har fortfarnde inte städat mitt rum eller gjort något på uppsatsen som jag lovade mig själv att göra.. Nej. Jag måste börja ta tag i mitt liv nu. Jag kommer garanterar att sänka mig i mycket i slutbetygen, så dumt att jag inte har skärpt till mig, det är ju liksom sista terminen nu. Varför kämpar jag inte istället. Jadu.. Det är så jävla tråkigt, thats the big answer!  Det är ju så mycket med skolan nu också, ska skriva en massa uppsatser som man lägger ner en massa ork på så får jag bara G på det ändå.. hur kul är det liksom :S . inte det minsta. Eftersom jag inte vet vad jag ska göra för att få bättre på dom så skriver jag ju på samma sätt som jag alltid gör.. alltså kommer jag aldrig få bra på mina uppsater. :/. synd för det är det ända vi gör! nejj, det är förjävligt!!

Ja.. jag är typ frisk nu också. Jag blir aldrig riktigt så sjuk som jag blivit förut.. eller jag kan bli det men inte under längre perioder. Jag blir liskom frisk på två-tre dagar.. gött de :) .
På tal om inget annat måste jag säga att Scones är det goaste som finns! Jag gick upp och så stog mamma och bakade scones. Så gjorde hon te till oss, och kokade ägg :).. mmmh va gott och mysigt det va :D hihi..

En film som är riktigt bra är Australia. Kollade på den igår kväll / natt, men fortsatte att kolla klart på den nu. så jag har precis kollat klart på den.. Den berörde verkligen måste jag säga.. Asså den va lite konstig i början på nått sett men sen när det börja hända grejjer så blev den bättre. Den var så gullig ^^... men även väldigt sorglig mot slutet. började nästan gråta.. lr jag kanske t o m gjorde det .. men den slutade lyckligt :) I huvudrollerna var det Nicole Kidman och Hugh Jackman... ^^

Måste bara säga att jag var så klumpig att inte komma ihåg min pin kod till mobilen så nu behöver jag puk koden som jag inte vet och hittar inte papprena :S .. bra gjort säger jag. så mig kan man inte nå på mobilen nu iallafall xS
Jaja. nu ska jag göra mig iordning lite sen ska jag städa och sen blir det att åka till stallet :)

Hare gött
Ciiiaaao


sjukapa..


tjaa.. sitter här hemma och är sjuk med hunden i knät.. :D har även videosamtal med Anna knaas :D idag fyllarpappa 47 år . gammelgubben. ja.. har väldigt tråkigt förövrigt. har inte skrivit på länge heller. har inge intressant liv så varför liksom..
man jg har ett bra liv..så alla vet liksom. nöjd med det. varför ska man inte vara det.  Det har inget att göra med att jag inte skriver så ofta men ändå..
Ska faktiskt upp och ha Puh idag och resten av helgen älskade kompiss.  det ska bli kul, rider ut ens sväng om jag orkar och det gör jag.. får proppa imig lite alvedon först bara =). men sen så.  har Nova på lördag som vanligt också :)
Måste säga att jag älskar min dator, kan ha den överallt liksom, nu sitter jag i köket med den, coolt va xD .. haha nejj men det är rätt så kul. En ny mobil fick jag i går.. nöjd med den :) ..

Asså jag är jättehungrig men det finns inte ett skit att äta, lr jo, vi har vindruver som ser rätt så gott ut, så jag får väl äta dom.. om inte så får jag svälta. Fick nya nr av häst&ryttare, kul, nej .. jodå lite.
men jag vet inte vad jag ska skriva.. det är bara för att jag blir tvungen att uppdatera den för en viss Becca :D haha. så visst jag skriver lite. detär så kul att läsa om liksom ;D..

Jag måste städa mitt rum och göra klart en jävla uppsats somjag inte har kommit till hälften till än.. :/ . asså fy fan för skolan och allt skit.. men jag har kommit in på wahlters, menjag ska ändåå inte gå där så det var ju skit.. blir nog industri eller jo kanske wahlters.. så kanske.. ajja får se! ..

En bra artist som jag inte har tänkt så mkt på förut är Daniel Lemma. så jävla go musik, älskarn!:D<3

Hare gött everybodddy , CIAAAO ^^

RSS 2.0