jag är lycklig hela långa veckan ut ;)



Nu har jag inte skrivit på ett tag, men det har inte hänt så mkt, eller lite.
Måste säga att jag trivs mkt bra med Nova och i stallet. Lite hetsig av sig men det gör inget. Hon har redan börjat lugna ner sig lite grann. har haft henne hela helgen nu och några dagar under veckan. Har även träffat den andra som rider nova, hon var väldigt trevlig och lättsam att prata med. Vi bestämde dagar och pass och lite si sådär . fast det var för några dagar sedan nu... 

Jaja, idag i allafall så skrittade jag ut i ungefär 1 h med Amie och Yakari. Amie har skadat sin fot så hon red barbacka.
Nova blev vaccinerad i förrgår, därför är det lite lugn ridning, och det är även bra så jag lär känna henne ordentligt!
Känner att hon är mycket häst och rida, även om man rider ut liksom, kommer nog att lära mig mkt på henne :)

I morrn blir det örebro med mamma sen efter det blir det stallet.. blir att rida lite smått i ridhuset tror jag, lite lugnt :)
Ska inte vara med på tävlingen den 7, den på ridskolan alltså, rider ingen speciell ridskolehäst där på det sättet, inge kul att va med och det går du vet lite halvdant. Det behöver ju inte gå jätte bra men det är kul att va med på en häst man känner att man kan rida och tkr om. men noepp. not for this time, I'm afraid. :/ men kul skulle det vart.

Men nu har jag en häst att rida på och jag nöjer mig och är glad med det än så länge :)

Ciiiaaaaao

katjee

Skolan idag, den var väl okej. Jessie och jag var glada som vanligt, alla andra också då men ändå. haha inte alla men vafan skitsamma! det blir bara invecklat... Har fått reda på att jag och Jessie ska vara en typ "grupp" på nationella i engelskan, den muntliga delen, jag kommer inte kunna hålla mig för skratt men det blir nog bra. Samma sak med matten efter lite byten :D . 
Kom nyss hem, har äte pankaker, och ......   nnn ... neger bollar ! :D mmmmmmmmh :P
Skulle igentligen inte gått in på datorn, men eftersom mp3n måste laddas är datorn tvungen att va på så varför inte..
Senare ska jag med Jessie till Lotus och just nu pratar jag med henne i tha fööne.
 Igår red jag Nova igen, i ridhuset, det gick bättre men fortfarande stressat. men det kommer att ta sin tid.. :D

jaajaaa :D

CIIIIIAAAAAO ^^


fryseer ..

Idag var det pulka åkning med Elina och Jessie runt kl 12 vid nobel. de va kul men jobbigt att gå upp för backen så det blev bara kanske fem åkningar. Nu är kl typ halv 4 och jag ska till stallet kl 5, ska rida Nova igen. Får se hur det går då . :D

Igår läste jag klart tredje boken av Twilight "Ljudet av ditt hjärta", så nu längtar jag tills fjärde boken kommer ut :) .. Började om i "när jag hör din röst", andra delen, förstår vissa saker bättre om man läser dom fler gånger.  Enligt mig själv. Jag tar ingen skada av det ialf , lika bra ändå. Jaja, tjatar mkt om dom där jävla böckerna men jag är helt fast i dom. hah :D intressant ? ehm nejj.. men skitsamma.


en lång och rolig dag :)


(Jenny, Amie och Yakari på bild x) )

Idag, har det varit en händelserik dag. Jag sov  hos Amie från igår. Vi hade det jätte trevligt, lagade mat och kolla på film. Vaknada runt 7 eftersom vi skulle med buss till stallet kl 8. Vi hade gjort iordning matsäck och grejjer :D gottgott! kallt var det idag´kan jag säga. Vi gjorde iordning Yakari så började Amie att rida på gärdet, sen red jag efter en stund. Gick bra och det var kul för en gångs skull, brukar annars inte gå så bra för mig på Yakari. Men idag var jag mer på liksom. Tummen upp för det. Det tog nån timma, sen fick vi skjuss hem till Amie igen, så var vi där ett par timmar innan vi skulle tillbaka till stallet. Jag tog in Nova och prov red henne lite grann, nervös häst. men ändå väldigt rolig. Gick inte att göra så mkt mer än bara vänta, samma sak tkte Amie som också provade att rida henne.
Sen blev det tolkning bakom Yakari med Jenny och dom andra, även korvgrillning:) Första gången för mig att tolka och det var kul. drog mig en gång bara.. och jag var den ändaa... men det gick ju bra. Yakari skötte sig super! :D Kom hem till Amie typ halv fem sen  kom jag hem till mig typ kvart över fem. Duschade lite sen blev det spinning med Matilda och Becca halv 8. Sjukt vad jobbigt det var. jag dog typ nästan, men jävligt gött efteråt! Får fortsätta så kanske det går lättare efter några fler gånger. Vi har skrivit upp oss på boxer size också. duktiga vi är ;) 

Nu sitter jag här, nyss ätit, duschat och gjort mig iordning, skulle kunna somna här och nu men det gör jag inte..
Ska börja läsa i den tredje boken (twilight) som jag som sagt tog med mig hem från Amie idag. 
I morrn blir det sovmorgon och hitta på nått med Elina tror jag :) <3

Hare gött! :D Ciiiiiiaaao!


glad alla hjärtansdag:D

, ja, glad alla hjärtans dag :) . Idag har jag gått en 2 timmars promenad med sally och Becca följde med :D det var trevligt att gå å prata. Hurtiga man kan va ibland, Sally är jätte trött nu ! :D så sööt! har pratat lite med Jessie och Emelie också. Emelie är i sälen nu :) . kulkul för henne (a' <3 
I morrn blir det att gå upp den alldeles för tidiga tiden, ska vara i stallet klockan 7, så kommer jag hem runt 4 på e.m :) . men det är kul !  Ska kolla när Jessie hoppar också :D <3

Ciiiaao^^ <3





trallalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Det går att logga in nu, bra det ;D .  har inte hänt så jättemkt idag, stallet en stund, botorp. Det var lagomt kul, pratade med Becca som var ett tag sen på det sättet liksom i stallet. :D <3 kulkul!.
Skolan idag också, men gick tidigare för jag skulle till tandläkarn, det är läskit som fan :S .. blir typ lök!
men jag skulle dit igen snart, skulle typ lägga i mer plast i en tand lr nått. jag fatta intee så mkt :/ . Det blir nog bra. fredag den 13e idag, lite läskit, jag som brukar ha sån otur annars. men det har ju gått bra än så länge. kommer väl dö i natt lr nått ;D .. hoppas jag inte.
Jag är trött! övertrött till och med, då är jag rowlig :D Moheaheaa! enligt mig sj ialf..

I morrn äre alla hjärtans dag, vet inte vad som händer, inget roligt i allafall.. får väl tka synd om mig själv =). VEt inte varför men skitsamma!
och på sönda blir det att ha stallet och på kvällen ska jag hem till Kusinen, Amie :D . ska sova där , mysit tkr jag :D . så ska jag låna  hem "ljudet av ditt hjärta" tredje twilight boken, vi byter lite, längtar tills jag får läsa den!.
Lov nu också. så jävla gött!! JAAAAJAAAA nu ska jag sova

sweet dreaaaams, or a beatiful nightmare ^^,           <3







Är man bäst så är man! ;D






















Mustang Sally =)



Denna lilla dag är inte en av de roligaste. jag försov mig, kom föresent 20 minuter, har gått runt som en ful zombie, Jessie är sjuk, det gör det tråkigare, men  så kan det vara ibland. Gick en promenix med min hund och sen släppte jag henne när jag kom hem så fick hon busa på baksidan och leta godisar:D så kuul är det tkr hon ..
Nu sitter jag här och fryser ihjäl, håller väl på att bli sjuk jag med. I morrn missar jag den ända ridningen jag har i veckan p g a ett jävla typ föräldra möte som vi ska va med på och snacka engelska med min klassföreståndare. Roligt är det rätta ordet. eller inte. Jag får D.A.M.P anfall.
Igår var det säsongsens sista Prison Break. Ap länge kvar tills det börjar igen. jag får D.A.M.P anfall igen. jaja, har nått att se fram emot. Lost börjar snart igen också har jag läst om ;D heeeea jaaa !

Nejj, nu ska jag duscha och sedan ringa Jessica Persika.. :D <3  Bli frisk unge, tkr synd om dig ^^ :( <3


  Ciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoo ^^,

tjockdag

Idag har jag vart hemma from school. Mådde inte så bra i morse. Har läst klart "om jag kunde drömma", det var på tiden, hur bra den än är så har jag inte orkat läst så mkt på senaste tiden, vart så mkt annat. Vill läsa tredje boken nu. Har även kollat på scrubs med Fredrik och Carro. kul kul. Så har jag sovit, äte glass, mcdonalds och sutte vid datorn.. en tjock dag kan man ju säga. Jag har gosat med min hund oxå, ofc' :D nu ska jag kolla på en disney film med lillebror :) ..

Hejdåå ^^

tjullulu

Söndag idag och har slappat hela förmiddan, fast nu är det typ eftermiddag. Har pratat i telefon med Jessie och Becca lite granna. Igår var det årsmöte, Therre blev vald som ordförande, det kommer nog bli bra, jag hade även Putte hästen :) . Sen blev det hem till Jessie, hon tonade bl  a mitt hår. haha.. fick halvt chock när jag såg färgen. jag har typ blivit rödtott.. Jag ska nog bara vänja mig. Väldigt kul hade vi i allafall, på vårat egna lilla sätt xD.. Båda började må dåligt i går och Jessie blev skollhet på några minuter, och idag är stackars Jessie sjuk, men inte jag .. =).. konstigt.  Mycket skratt blev det i allafall :) .. Och färgen blev jämn! (Y) <3 
Sen blir det stallet en stund, har Putte.

idag är en dag som är en fredag :D

Idag har det vart riktigt tråkigt i skolan, var så trött, eller är så trött. Några ljusa stunder dök väl upp då och då men... idrotten var kul, blev hes i halsen bara. Blir inget stall idag heller och det är både skönt och tråkigt. Ska kanske umgås med Elina sen :) .
I morrn ska Jessie tona håret på mig om det blir som planerat, och om jag hittar nån bra färg..=)..
Nuu ska jag gå ut med Sallahunden...

Ciiiaaao alla gullebaarn :D

Gittan är en saknad häst och jag vill ha sommar! :D <3

gittan är en saknad häst! <3 :D




torsdag=)

tjaa!
Började skolan 09:10 idag, det va nationellt prov igen i svenska, fast den skriftliga delen. Satt i ca tre timmar och skrev men det gick nog bra. Gick lättare än vad jag trodde. Så var det lunch efter det, sen matte och sen arbetspass. Men vi gjorde nått med klassen, vi skulle diskutera om vad vi skulle prata om på onsdag.. det blev mkt diskuterande kände jag ;D . Men de va kul! Lämnar dom oss får dom väl skylla sig själva, lr nabbe var ju där.
Måste säga att jag tkr om våran kära lilla klass :) Puss på den <3 ( den är lite cp )

Sen efter skolan fick jag skjuss hem, lat jag är. Hem följde även Jessie Och Emelie, och pappa hade tre sits bilen så det blev lite trångt, men de gick =). Nu har jag nyss ätit och stoppat ur disken lite grann, kommer nog inte bli så mkt gjort  idag, tråkigt om jag får säga det själv. I morrn blir det att följa med Amie upp till Yakari :) kulkul! om vi får skjuss vill säga.

En sak som är bra är att det snart är helg och efter nästa vekca är det lov!.. coOolt! ^^, Då blir det örebro med bruttora nr ett :D, planerar i förväg här .. ;D  Och någon gång i början av mars ska vi eller några tävla lokalt på ridskolehästarna. så jävla kul!! på 60 bana också, jag kommer virra bort mig totalt! men shit säger jag bara! kavaj, vita ridbyxer.. längtar, men ändå inte, kommer skita på mig av nervositet :S ;D <3

aaw, jag vill skriva mer men det finns inte så mkt att skriva så jag vet inte.. jag har tråkigt .. :S .. och hela familjen utan jag är sjuk, vafan, blir väl min tur till lovet antar jag.. :/ .. då jäävlar har vi bevis på att jäveln finns. heahea..lr inte.
Jajaa

CiaoCiao^^, <3

tjaa ^



Lovade Jessie att komma i tid idag till skolan, så att vi kunde få grupprummet, men nejj, istället kommer jag 20 minuter försent.. :/. men cykla gjorde jag. Nått positivt finns det allt.  Fick tillbaka kemi provet idag, fick kanske 2,5p från VG. jag får skylla mig själv att jag inte pluggade, kändet att det inte skulle vart svårt om jag hade gjort det.. men men! så har vi ju inte den bästa läraren på att ha bra genomgångar.. lite weard :S .
Jag och resten av "min" grupp visade upp vårat bollspel idag också, och det gick ju lite sådär dårå... som grupp fick vi ett starkt G, Ska va glad för det kanske.. :/.
I morrn blir det sitta i tre timmar och skriva en jävla svenska uppsats på nationella, jag vet inte hur det kommer gå, inte bra iallafall.. :/ . Hatar att skriva sådär. Ska ta med mig choklaa' xD eller inte. kanske. Så måste jag säga att Sigge är lite stygg ;D ffyyyfan, en sån gölleplött har jag nog aldrig sett förr.. ;) .. grrr. skulle kunna jämföra henne med en sköldpadda när hon pratar.. That's life.

Ska egentligen på hundkurs med Mammiie, men hon är sjuk så det blir att rida årselevsridningen ist. Och det ska bli roligtroligt. as usual, kanske borsta lite på Putte också :).

Hejdå everybody^^,<3

semlasemlaheladan^

mmm, pappa kom hem med semlor nu;D gott det! Hade då nationella prov i svenskan idag, och jag höll på att komma försent även fast vi börja 09:10, men det fixade sig, jag cyklade i 180.. ^^, . Men det kändes som det gick bra men fan vad jag hatar att motivera sina svar!! så svårt!..
Jessie följde med mig hem en stund, skjutsade mig på cykeln och det tyckte jag gick så bra så :D , sen kom henne moder och hämtade henne..  Jag har ingenting att göra!! vill rida men finns ingen häst att rida på för tillfället . jaja ska med Amie upp någon dag här :D <3
Börjar känne mig lite småsjuk, hoppas jag inte blir det nu, det är tråkigt .. :/  jajaa!, nu ska jag äta semlor med resten av tjockis familjen... sen ska jag fortsätta att läsa "om jag kunde drömma".. har faktiskt hittat det stycket i boken. då står det att om han kunde drömma skulle han drömma om henne.. ooho så gulligt!! ^^ <3 
Läs böckerna och se filmen,(Twilight) säger jag bara :D.. 

Hejdåå :) <33  
















 


RallySally ^^ <3




(Såhär ska hon kolla innan hon får belöning, hon ska koncentrera sig på mig inte på godisen^^ det du :D <3)


Jag kom nyss hem efter att har varit på vardagslydnads kurs med Sally och mamma :)
Det va första typ dagen idag, nästa gång blir på onsdag och det håller på i 2 timmar, det var riktigt kul faktiskt, lite kallt bara och alla hundarna var lite smått stressade och skällde. Men sally skötte sig väl ganska bra, lyssnade på oss i slutet, blev t o m fyra steg, några sitt i den kalla snön och hon lyssnade på kom. Hon hade även skete på sig i bilen under tiden som vi och resten av gruppen samlades inomhus.. hon va så nervös utan mamma :( <33 Hon är lättlärd våran lilla Sally :) Måste också säga att hon såg väldigt liten ut bland alla de andra hundarna.. så sööt :) Hihi. jajja ..

Första nationella provet i morrn, som är i svenskan, fyfan :/ läskit om inte annat.
Men nu.. nu är det bara en litta stund kvar tills Prison Break börjar.. (aaw längtar), så CiaoCiao


RSS 2.0