mååndagggg

.. ja idag äre måndag, och idag har jag vart i stallet för första gången på typ en vecka. Var riktigt skönt att komma dit. Har till och med saknat att mocka. ^^, Så hade hästarna, eller Nova och hennes två kompisar, Medina och Angel, bytit hage till liksom gärdet rakt över vägen. Så fint var det på något sätt. Såg så fritt ut. Fick in Nova utan problem.. gummsan :) Riktigt rundis om magis har hon blivit, och så har det bruna i pälsen kommit fram på henne. riktigt fin är hon måste jag säga..

Jag red iväg till ridbanan efter att jag hade pysslat om henne ordentligt, myshäst! Red lite lugnt i skritt och trav, försökte ställa igenom henne ordentligt, gjorde mycket mjukgörande, mycket skänkelviktningar.. bl a :P. Såg inte alls fint ut, men hon vrångar ju till som bara den när det blir lite jobbigt. Fast det är inte konstigt, hon har ju stått ett tag nu, klart man blir lite lat ^^ I morrn rider jag till ridbanan igen och gör ungefär samma sak fast jag drar på gramanen.. för min skull faktiskt.. Ville bara vara lite schysst mot henne idag. Lite mjukstart :) lite galopp kommer det att bli också .. Så har jag inte henne ons-fre.. då vet jag inte hur hon rids, lr om hon bara står. Men på lördag iallafall så rider jag på banan igen, med lite mer gallop och mer krav liksom, så tänkte jag skritta en längre sväng hem sen, och kanske en liten gallop.. aah och så inkl. lite trav :) . hihi.. Kul att komma igång igen tycker jag :D

Nej  nu ska jag äta, sen duscha..
hare gött

Ciaociao ^^

har världens sämsta mobil för tillfället, så det blir inga bra bilder, Men Nova är det ialf ^^ <3

Söndag...

Tjudelu :)
Har precis vaknat och ätit frukost. Sitter vid datorn som vanligt. Eller det finns inte så mycket att göra. Det spöregnar ute. Som tur är har jag ingen häst nu heller. Eller jag längtar till stallet, det är possetivt iallafall.
Så har jag ju då kommit hem ifrån kusten, fast det var för kanske tre dagar sen lr nått. Men det var kul :) Idag vet jag inte vad som händer. Ska väl sitta inne och kolla på film lr nått. Är jättetrött.. förstår inte alltid varför, men jag är ju lite konstig.

Så vet jag inte hur det blir med gymnasiet, fortfarande. Hatar deeet!!!!!!! Nån jävla häst finns det ju inte riktigt heller!.. vafan blir det liksom.. Jaja nu ska jag inte va negativ, men för tillfället äre det ända jag kan vara känns det som. Är dyng tjurig för den jäveln som vill veta.

Ha ett gött liv...

ciaociao


söndag


Godmorgon! =)
Om en timma bär det av till Kungshamn med Jessica och hennes mamma. Hem kommer vi på Torsdag, så vi ses då. Nu ska jag fortsätta att göra mig klar så att jag hinner. Hade nämligen utsläppet idag. Så har även hunnit med stallet. Men det är alltid kul.
Hare gött, för det ska jag!

Ciaao :D 

jag ser det regnar jag ser det regnar, det var ju..

..roligt hurra!! .neej det är inte så roligt ärligt talat. Det har regnat konstant i tre dagar. Solen har tittat fram en liten kort stund igår, men annars.. nej. Åskat har det gjort en del också. Jag tycker att det är rätt så mysigt med åska men jag blir jävligt trött. Känns som huvet ska sprängas. Så sömn har jag fått gott om. Det är alltid bra. Sånt här väder var det ungefär när vi övernatta i Lunedet. Tur med vädret vi hade då måste jag säga. Nejdå, det var mysigt ^^ .

Mammo har ringt till ip och hört lite. men nu är det fullt, så vi skulle försöka att ringa i agusti igen.. hoppas det går dårå. :/ .
En lite småbra sak är att vi har köpt en stuga i våtsjön.. Asså lite onödigt men rätt gött ändå kanske :) . Inte så långt härifrån heller. Nära till sjön och allt, men en strand fanns det inte :S men en brygga så det är väl allt bra.. Nej jag vill ut och springa.. Men det är inte särskilt bra springväder så jag skiter nog i det ändå. asså vafan!
Nu är hela gänget på Nybygget också :) Hoppas dom har det kul, som jag tror att dom har. Vad ska man annars ha där liksom ^^. Älskade nybygget. Men jag ska nog inte dit något mer. Vet inte hur det blir med hästarna över huve taget nu. Blir kanske en liten paus om jag inte hittar en häst som finns närmare liksom. Jaja, det blir som det blir.

Hare så gött tha PeOplE

CiaoCiao
 

Puh kompiss ^^

mörrnmörrn :)

Tjoo, klockan är nu snart halv 12 och jag kom precis hem ifrån stallet. Tidig dag i stallet idag alltså. Hade utsläppet, gick galant. Är ju bara två hästar som ska ut nu så det är ju lugnt. Puh svans och sår börjar bli bättre. Lilla bubbisen.
Så är jag hundvakt åt min egna hund nu också. Var ute med henne i morse. Asså fy fan att gå upp tidigt. det är förjävligt.. Så la jag mig inte särskilt tidigt heller. Hade några kompisar här, så kollade vi på film. I am legend kollade vi på, på min lilla dator, men världens sourand ljud.. lr inte. nejdå, men det funkade väl..
På tal om annat, lr jag vet inte, men jag kollade på Seven Pounds för nån dag sen. Den var riktigt bra, typ sorglig, men bra :)
Alla filmer som jag har sett med Will Smith är jävligt bra, det är rätt coolt måste jag säga. Så har jag kollat igenom fast and the furious filmerna. Äger filmerna?.. ja det gör dom ^^  Lite kul med dåligt väder också eftersom man kan passa på att kolla på film och nörda sig lite. Men det är inte lika kul att åka till stallet nu.. usch. så är det ett bit att åka, så tar det dubbelt så lång tid med mopeden, så är det svinkallt och blött. mmh jätte gött.. Nej nu ska jag inte klaga. Jävligt gött med moped ändå måste jag säga. Börjar bli lite tråkigt bara men men.. 

Har fått lite besked från gymnasierna som jag sökte till, fast jag vänta fortfarande på det från ip .. Men jag kom in på Lillerud, som jag inte trodde att jag skulle göra. Wahlters kom jag in på, men det visste jag faktiskt.. så är det bara industri kvar då. Har funderat på det.. och jag väljer nog ip ändå. Får ju jobb på en gång och grejer sen, förhoppningsvis... Asså det är skitsvårt, jag vet inte.. typ läskigt ju :S .

Nej nu ska jag äta frukost, har typ inget att äta..Lite jobbigt när mamsen och papsen inte är hemma.. finns liksom ingenting att äta. Men är jag tänker efter.. så är det rätt gött ändå..  har ju makten över Fredriiik. höhöö! xD Lite grann ialf ..

mjoo,,, nu blir det frukost som sagt, om jag orkar. somnar typ snart.. så ska jag kolla på film.. vilken vet jag inte, antingen fast and furious (igeen) .. eller Narina, den här nya prins kaspian lr vad den heter x)
Får se.. ha de gött!!

CiaaoCiaoo ^^) 



RSS 2.0