mors lilla dag ^^

Glömde bort att det var morsdag idag också, så grattis alla mammor :D . Ska till mormor nu snart, det var länge sen jag var med dit nu :) 

hejdå

tråkigtmåste jag säga..

Även idag vaknade jag av att det var ljust i hela rummet, varmt var det också. Har knappt kunna sova. Men va fan det är ju sool ute och jag älskart! .. Blev att åka upp lite senare till stallet igår. Kom på att Nova hade tappat en sko på bak. Kan ju inte rida henne då. Beta Puh lite efter att ha tvättat rent hans svans som ser förjävlig ut men bättre. Stackarn. Idag ska jag nog rida ut en sväng på Puh. Men det blir till kvällen. Skulle behöva rida för Anna Björkmann igen. Men jag vet inte när jag kan vara med nästa gång. Måste verkligen ha hjälp nu. Det går inget bra, eller jag är inte så motiverad med Nova nu eftersom inget fungerar!! Jodå, efter 40 minuter av kämpning så visst..
Vill hitta på nått, skulle vilja ringa Emelie, men jag vet inte vart hon är nu. Så det blir ju lite svårt..

En sak som är bra med värmen är att jag inte blir sötsugen.. Jag har varit jätte nyttig nu. Åt nyttig frukost och allt :) . Bra va?
En anna sak som inte är så bra är att jag inte hittar mammas mobil som jag har lånat.. först min och nu hennes, hoppas jag hittar den säger jag ju bara ! lite pinsamt annars.

Jag har väldigt tråkigt, vill hitta på nått, men nej jag får väl nöja mig med att steka lite granna, alltid skönt, vill ju ha lite färg också liksomm^^, lite för varmt bara för mig.

föresten, så kollade jag på en film igår.ujujuj, den hette I am a Legend eller nått med Will smith som är bäst! Den filmen tkr jag att man ska se. Den var lite äcklig och sorglit men bra :) .

hejdå alla små grisar!
 

lördag :))))))

Idag är det Lördag igen då, solen skiner och allt är bra. Åt frukost på altan med mammi och pappi och hundeli:)
Snart, eller sen bär det av hem till Jessie, där vi ska göra klart ett muntligt grejjsimojs tills på måndag. Blir säkert lite soling också. Är sugen på att dra ner på stan och fika.. får höra vad hon tycker. Måste säga att det är väldigt svårt att sova utan mardrömmar nu när det är så varmt. Helt potthett i mitt rum på morgonen, öppnade fönstret och allt men vad hjälpte det. Hade en hund i sängen också. Men det gjorde inget :D hon är så goo min hund med toffs i huvet :) Igår efter stallet åkte jessie och jag... vilka annars till konsum och köpte godis, så satt vi på våra mopeder och hade kul.. som vanligt.
Jag ska till stallet ikväll, eftersom jag har kvällen, eller jag åker upp 4 eftersom jag ska rida båda hästarna. Det kan ju ta lite tid. Så skulle mammi grilla lite, vill jag ju inte missa ;D .. Förra året grillade vi inte en ändaste gång, så det är ju trevligt med lite grillad mat. på en engångs grill xS.. det duger, hoppas jag :) . Måste åka till örebro någon dag, blir nog med jessie det med, om ingen annan vill följa med förstås.
Jag funderar på att gå ut en liten sväng med min lilla hund i det vackra vädret, då blir hon glad, släpper henne nog i skogen lite bakom, då blir hon ännu gladare. Men först, ska jag ringa till JessicaPersika :)

Ha en underbar helg allesammans, för det ska jag ^^

ciaociao :)

hungelabungela Idiotrrrrrrrr

tjosan! :)
Sitter här i mitt snygga rum och är inne på min älskade dator. Nyss var jagute och gick långpromenad med min älskade SalladeChenko. Gick även i "skogen" där jag släppte henne och hon blir så glad. Det jobbiga är väl att hon är liten, vit och långpälsig. Kan ju säga att hon blir lite skitig. Men det gör inget, bara att duschana sen :). sötan!
Gud vad mycket tid jag får genom att inte vara i stallet. Väldigt rolig att lägga lite energi på andra saker också, typ min hund och vara en lite bättre syster till min lillebror, bl a.Jag blir inte lika trött. Någon gång ska jag börja med Agility voffan, så kommer jag lugnt tävla. Sally har ju sån sprutt i sig, och fan vad snabb hon blir för att vara så liten :D . Det längtar jag till.
Nej nu borde jag sätta mig med läxorna. Ska ha ett muntligt prov i morrn, eller hela klassen har såhär som ett förhör mer. Hittade boken också, den låg under sängen hemma xD, Jossanar ibland ^^, Så ska jag och jessie hålla muntligt om i och u länder. Kanske har skrivit det förut, men hur fan ska vi kunna hålla oss för skratt.??
I morrn blir det "uppvisningen" på musiken också.. haha.. får vi allt se.. kommer bli mobbade i all framtid xS

Jag är på jättebra humör :D .. Har vart rätt så kul i skolan , både jessie och Emelie var extremt flumma, och tala inte om mig :) . mohaaa vad kul man kan ha med t ex kinderägg. Kinderäggss in our hearts liksom ^^p, Så  råmlade jag i trappen så mitt ärr på knät gick upp, fast det märkte jag inte förrns efter ett tag. det blödde lite.. haha Jessie = " JOSSAN RAMLADE PÅ EN SPIK I TRAPPAN! HON HAR EN SPIK I KNÄT".. haha jaah, vilken spik ? haha xD. gumman, så goo!  haha nej nu ska jag göra nått, kommer aldrig igång med dom där läxorna. :)
Jo en sak till.. HUNGELABUNGELA IDIOTRRR, HUNGELABUNGALA STOPPA DOOM!! XD.. jaah, det kan vara nått att diskutera :)

Föresten så ska jag och Jessie stå i cafeterian i morrn igen :D haha va kul! Men vi börjar 10 eftersom det ska va en annan gubbe där. Vid namn Kenneth. Han skulle visst ha ljust hår med glasögon.. :S xD

hejdå gullepluttar :D




ingeting i min kalender idag...

.. nej precis.. ingeet stall för mig idag, inte i morrn heller. Rätt så gött faktiskt :)
Kan ta itu med lite läxor istället och ta igen mig lite. Om det inte skulle blåsa så mkt skulle jag kunna steka lite på baksidan. Kanske går ändå, blåser inte så mycket i vårat lilla hörn på baksidan. På vägen hem från skolan höll jag på att flyga av cyklen. Nej, men jobbigt var det iallafall.. Fick saker i ögat hela tiden, såg ingenting liksom, eftersom jag var tvungen att blunda. Men jag har sådana bra sinnen så jag kom hem levande, som tur var.. lr ? Jag blev lycklig som plättN själv! :)
Nu är det bara 11 dagar kvar i skolan då. Så jävla gött ska det bli med sommarlov och att slippa skranta. Klart det kommer att bli lite sorgligt, man har ju sätt alla fejjor i tre år. Blir lite konstigt, för vissa kommer man ju kanske aldrig mer se igen. Men sånt överlever man. Sen till hösten blir det troligen Wahlters. Helt plötsligt.
nej, jag är pratsjuk, men ingen finns det hemma, ingen vill prata med mig heller :'(((. jodå, men jag vill inte prata med någon, joodåå igen.. men jag får väl snart ringa Arne Weise, min Gudabild, min frälsare, min vägvisare, min BUDDHA!
jag sitter här och skrattar lite törrt för mig själv. heaheahea :=0D  <-- fy vad ful!
nej nu ska jag lämna er ifred.

ciao


lördagg

nejmen tja! Jag är jätte stel i min högra axel.. så det gör lite ont.. vet inte varför. jaja det går nog över :) .
Hade utsläppet i stallet idag, därför blev det stallet tidigt, lr jag och jessie delade på det. Rätt så skönt att komma upp tidigt.
Red ut på Puh med Jessie och Zavoy, först udden sen sofies, det gick väl bra xD..
Sen efter red jag Nova. Gick bra det också, i slutet. eller bara jag kommer till ridning så går det bra, men jag blir så arsg att hon inte kan samarbeta nån j**la gång, men det kommer jag över efter ett tag.. haha.. Det är jätte kul när det går bra, så än så länge har dagen varit lyckad, nu återstår det bara att se. Nejdå, det kommer bli kul hos Emelie, som vi ska till snart då.. trävligtträvligt.

Har Spotify nu också, eller igen.. Eller jag kan bara dela det med bruchan, men det gör inget, han använder det  inte så jätte mkt... vad snäll han är  Fredriik ^^,
Har flyttat tillbaka till mitt förra rum, det är ny tapet och allt, skitsnyggt är det!! älskar det! . Mammi och pappi skulle egentligen ha haft det men neöjj.. stackarna :( :)

nej, nu ska jag fixa iordning mig lite.
Hatar att skriva blogg.. för tillfället.. men jag vill inte sluta med det. trivsamt på nått sett.. vafan vem bryr sig, jag bara tjatar..

HeddaHedda ^^<3

det kanske är lite svårt att se men där kommer jag galloppandes på NovaXD


jävla apaxS

tjoo! Jaha, idag är det då Torsdag och första dagen på helgen.. göttgött! Idag hade jag och Jessie utsläppet i stallet, så var där i morse. Jessie åkte hem tidigare eftersom hon ska träna senare, Lycka till :D .. Men jag skulle ta in Puh. Men han ville såklart inte in och det går inte äns att locka med havre, så jag slog mig ner i hagen och råkade slumra till, "vaknade" när jag hörde att han var på väg åt mitt håll och så kommer hans lilla muule å buttar mig i hövve. så söt, fast han ville bara ha godis, men de fanns de inte nått kvar. stackarn, men han är väldigt söt ändå :) Jag har haft så jävla mkt överskottsenergi, tro det lr ej.. Jag sprang runt som en liten galning med Jessie innan då xD.. Sen busade jag upp Nova. mohaha.. gud så kul..
Staketet gick sönder också.. när jessie hästapolle, Zavoy sprang igenom det till sommarhagen,.. stackarn.. han måste ha blivit lite smått chockad.. :S :D . Men Amie kom som tur var och hjälpte till att fixa till det lite snyggt ^^... ujujuj! men kul tkr jag att vi har i stallet iallafall :) .

Senare blir det att åka hem till Emelie med Jessica. Vet inte vad vi ska göra riktigt. vi hittar på något :).. Var hos henne igår med, köpte godis och sen kollade vi på Greys anatomy, bl a.. Så gick vi långtur med Sally, till aggerudspåret till och med. Där fick hon gå lite löst, så duktig då. märta hunden dåååå!! :D .. På lördag ska vi keka lite mat hemma hos henne också.. trävligtträvligt :D <3

Jag är hungriig.. :/ . Mamma kommer aldrig hem för att laga mat. va fan! .. På tal om en anna sak så måste jag verkligen göra något åt mitt hår nu.. det ser förjävligt ut rent ut sagt..:S.. fy och usch för det! . . Även en anna sak är att jag inte har några filmer kvar på youtube, eftersom det blev lite fel alltihop, men ska nog lägga ut någon annan.. inte för att så många är så intressrade kanske , men man vet ju aldrig liksom..

jaja,, ses vet du :) .
ciaao^^


hatar dessa rubriker^^/

Jag är glad idag..
Vaknade, hade damp på alla hemma, fy fan! Kom till stallet, allt kändes bra på en gång. Jessie var även där, mycket roligt. Sen red Ami Nova lite, det blev mkt lättare för mig att rida sen. Fick se lite hur hon red henne och sådär.. Nu red jag liksom mer än vad jag brukar. Det gick skiiit bra! Nu är jag motiverad igen :D . Längtar tills i morrn, rider på banan igen. shiit så kul! ..
Så blir det nog att gå Walhters i stället, även det ska bli skitkul. Hoppas jag.
jaja, är glad och possitiv igen.. för tillfället ;D
Älskar Nova också, även det för tillfället. nejdå <3^^

Några saker som är lite roliga är att Norge vann igår på eurovision blabla. röstade tre gånger på han!
Blev kär i låten.. bl a.
Ännu en sak som är bra är att Eminem har släppt ett nytt album, relapse heter det. eller jag vet inte om det går att köpa det än, men snart så .. Han hade typ släppt två andra album, inkl. Re-Up som jag inte räknar som hans egna. Blev lite glad, men fan att jag missa dom liksom, bara att köpa, eller inte, relapse ska jag köpa heltklart i allafall ^^:D

ujujuj vilken trevlig liten lässtund va ? xS

Ciao


tjudilu

 


Jaa, vissa dagar, veckor, perioder är värre än andra..
men så är det väl, har jag märkt..
Jag är trött, grinig, lessen ständigt.. klart jag är glad och har kul men inte på samma sätt som alltid,
allting känns så fel bara. usch säger vi för sånna tider!  Men det är inte vanliga "enspeciellveckaimånaden" tiden, det är det som är det läskiga.. jaa, jag har väl damp!
men det är väl kul, alltid kul med lite damp liksom, som ett nalle PUH plåster på såret...




ibland så

tjenare, jag sitter här och har precis kommit hem ifrån stallet.. som vanligt.
Har blivit mkt stall nu ett tag, är väl typ det jag gör förutom att umgås med lite fölk ibland som är lite behövligt. Ehm,, kommer inte på vad jag ska skriva .. :/ .. hmm. har börjar rida igån Puh nu :D . söthäst, önskar att han hade vart typ tio år yngre, då skulle jag köpt min lilla kompiss ^^, menmen. Idag red jag Nova. Gick allt bra det med. Lite mycket energi har hon ju men det är allt kul. Bara det att hon inte kan skritta ordentligt om man är ute och rider och galloppat lite.. men bättre går det, speciellt om man rider ut själv. På banan går det skitbra nu ! Menar det verkligen. Gramanen gjorde susen. Även om det inte gick så bra idag så är det betydligt bättre. Red ut en sväng med Jessie på Zavoy och Emelie, som var med jessie, fick rida Puhsan idag också :) . Sen red jag på banan en stund.. De andra skrittade hem lite tidigare, men så visar det sig att hästen inte kan skritta , fast det är ju ingen nyhet. stog still med henne i fan 5 minuter sen gick jag med henne, i mitt tempo liksom.. Hon stannade så fint när jag stanna så :D . Hon lyssnar väldigt bra från marken, tur det kanske ;D.. Sen knäppte jag upp nosgrimman och hoppade upp barbacka så fick hon keeka lite gräs.. men hon ville in. jaja det var mysigt ändå:) .
Det blev lite att skriva ändå du..  Men inget intresssant..
NU SKA JAG ÄÄÄTA MAAAT  sen senare blir det Lost :D:D jaaa!  Missa förra avsnittet, får se om jag fattar nått då.. :S

Hare gött
meeen vi ses ju snart igeen...(pippi parodi peddopolisröst! )

Ciao ^^p

lördaggeniddaagg

tjee, har nyss kommit hem ifrån stan, var där med Elina och Emelie en liten stund. TrevligtTrevligt :)
Köpte den fjärde och sista delen(boken) av Twilight. Har läst den men vill ha den själv så man kan läsa den när man vill liksom ;D. Det blåser ute :S men det är soligt. det är ialf positivt.
Jaja, snart blir det att dra till stallet. Har Puh och Nova idag. blir nog att rida ut med Puh och Jessie på Zavoy:) och rida Nova på ridbanan. Hästapållarna. Har kvällen också, därför åker jag upp lite senare. Sen drar vi och köper lite godis, och sen efter det ska jag umgås med Elina och Emelie.. Om ingen annan också kommer med =).

Ciao ^^<3

kakaduva

det regnar ute ;O.. det är mysigt och bra tkr jag.. men jag blir inte särskilt motiverad att åka till stallet. Ska rida för Anna 20.15. lite sent med det blir säkert bra. Bara jag kommer hem till Lost ;D .. nej så seriöst ser jag inte på det programme, but it would be fun to see it you know..
I helgen va jag med mammo och shoppade i örebro. hittade faktiskt lite saker till både skolavslutningen och till annat liksom..
Nu äre helt plötsligt fint väder igen :S .. kneepigt hörru.. what world we live in ^^.. mohaha.
Asså jag har inget viktigt att skriva, därför skriver jag som sagt inte ofta.. vafan, jag är en väldigt tråkig person.. eller hur jessicapersika ? ? ^^D

men hare gött

Ciaao ^,



jag är lite fjoll, men kolla mina nya skor :D love them ,kommer nog inte använda dom så mkt men va fan :S ..

blablalba

tjaa! Jadu har inte så mkt att skriva... ehm. idag har jag i allafall stekt lite, gött väder.. Snart blir det stallet och jag måste säga att det går superbra med Nova nu. Red på graman igår för första gången, gick mkt bättre, lite svårt att hålla koll på tyglarna bara tkte jag. Beta hästarna igår lite, mysigt .. men Amie har ju blivit en äkta indian xD.. rider barbacka med grimma och grimskaft. Yakari värka lyssna väldigt bra ändå. Ja men det är bra att ha lite knasia idér ibland :D .
Idag kan jag börja trava Puh, så jag ska rida ut en sväng på han, sen blir det att rida nova på banan och sedan ut en sväng får jag se:) Detta är bäst med häst ^^ <3 

Det blev en ganska lyckad varborg eller hur det stavas också =). <3.

Ikväll blir det att kolla på dreamgirls ofc ;D .. Jessie och jag ska nog köpa godis först.. får se när jag kommer hem ifrån stallet, har kvällen. :).  Och i morrn blire Örebro med mammsen =)

En låt jag tkr man ska lyssna på om man inte redan har lyssnat på den är Losing my way med Justin Timberlake.
Kom på det nu, sitter och lyssnar på den..
 ajja nu ska jag äta matelimat ^^

hare gött

ciiao ^^, <3

RSS 2.0