it could be a..

..sweet dream or a beatiful nightmare.. jadu.. :O

Fyllde år här om dagen, så är nu 16 år.. det ni. Har inte skrivit på länge, men nu har jag fått en laptop så det blir nog lite lättare och roligare att skriva lite mer liksom. inte för att så mång är intresserade,.. eller jag kanske inte kommer skriva mer för det, gör inte så mkt intressant om dagarn ändå.. men idag ska jag snart till stallet, ska rida puh till stallet idag, så han kommer stå i samma stall som jag är i nu :D kuul säger jagbara.. Puh kompiss!  sen har jag brottom hem, ska göra mig iordning så blir det partaj hemma hos Bella. Innan det ska jag hem till jessie en stund så får hon fixa mig lite liksom, kan behövas.. eller vad säger ni? Har kollat på Twilight idag också . jag hade fixat allt så jag kunde ladda ner och sådär, men jag hade inget att spela filmen på, smart liksom, ladda hem nått skit som då inte var så bra, fick hjälp av bror min så det fixade sig ju.. kan lyssna på hur mkt musik jag kan nu, utan att behöva ladda ner det också.. jag tkr det är väldigt soft. Så laddade jag ner firefox också, bättre än vanliga internet. jaja, jag är på skrivhumör så ni får ursäkta mig om jag skriver en massa ointressanta saker liksom..
Min lillebror fyller år idag också, grattis bäbis.. han blir 7.

en låt man ska lyssna på är " scared of lonely" med Beyonce..så jävla bra, samma sak med halo och nej men ty palla hennes låtar är bra..  Lyssna litta granna på Robert Pattinson också.. twilight soundtrack. :) . jajja..
imorrn blir jag grattad av släkten.. vet vad jag ska få av några av dom,, hehe ;D..

måste tyvär gå ut och gå med min kära fluff till hund, just nu ligger hon bredvid mig i sänggen åå sooover :D  så söt! innan det i mitt knä..

Jajaaa.. Ciiaao^^ 

halleloj

Tja, va ett tag sen jag skrev nu, men har skaffat facebook som är mkt roligare. hehe.. nejdå.
Skola idag, var hemma idag, fick damp och gick hem idag också. går bra för mig det här. Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Lite feber och sådär. orkar inte det!!.. men va fan, sånt händer, finns värre saker. men har vart lite smådeppig under senaste tiden, helst av allt vill jag bara skita i skolan, bara gå hemma och lata sig och sen åka till stallet när som helst liksom. Har fått låna "så länge båda andas" som är 4e delen av twilight. känner att jag tjatar mkt om dom böckerna men så kan de va. Lånade den av Kusin Vitamin ami :) snällt av henne. Den är riktigt bra så har ägnat mkt tid åt att läsa.!  ja tkr det ä skitkul MOhaha!!
Skol tröjorna har vi fått nu också, varken roligt eller tråkigt.

Måste säga att jag/ vi har världens goaste hund! :D . så goo, hon finns liksom alltid här så det är skönt att hon finns. Glad lite ullboll som springer runt liksom. Kan inte bli annat än glad. Puss på henne :D <33

Snart fyller Jessie år, den 15/3!! sen blire min tur den 26/3.. Brukar se fråm emot det men inte så mkt längre, har väl bleve stor ;D .. lr inte. jo det är kul att fylla år..

I morrn blir det att åka upp till Nova :) . kulkul .
Tänker på dig Becca Snecka <3


Ciaaao ^^

freitagen ist hier! :D dasmachtspasseess!!

tjaa!. Gör ingenting som vanligt, blir inget stall idag heller. Men jag är så jävla trött så jag ska nog sova a litta stund. Skolan idag började med att jag cyklade som en galning i motvind, höll på att dö.  kom bara 5 minuter för sent och jag kunde gloserna till spanskan också. bra det! Blev inte klar med uppsatsen tills idag. Men jag och Lars Göran kom faktsikt överens om att jag skulle göra prov på andra delen! så det blir ju bra tkr jag. då är det bara att jag gör uppsats på första delen, mellan två världskrig.! jaja
Någon dag under helgen så ska jag, eller snarare Jessie tona mitt hår igen till chokla' bruunt.. Får vi se om jag tkr om den färgen mer. fast nu har det röda försvunnit i allafall. så det är inte så farligt.

En sak alla som läser detta måste söka på youtube är Tommy skrattar  och typ Pippi för fan!  och pippi damp. så jävla roliga xD FYFAN!! fast det är inte lika kul som det var i början men fan va kul jag och jessie hade åt det där ! ;D .

I morrn blir det att ha Nova och att åka upp och kolla lite när becca och de andra tävlar :D <3 Lycka till säger jag till dom!

I really miss this time! allt bara va liksom. Vet inte om jag kommer åka upp till puh något mer och usch det mår jag såhär dåligt av. Mådde så bra av puhkompiss!! jaja han får gå i hagen med polarn så han överlever! Men måste bara säga att sommaren 2008 var den bästa jag någonsin har vart med om. I promise you!




Nejj nu ska jag gå och göra annat, ja, va det nu finns att göra men wtf  ;S ..

Ciiaaaao alla bergsgorillor!


torsdagggggg...


 
Tjeena,

idag hare vart skolan då, mkt skratt som vanligt. Nu har vi även klarat av de muntliga nationella proven i engelska och matte. Matten gick bra, som jag gjorde med Jessie, samma med engelskan, för mig gick det inte lika bra på engelskan men jessie pratade som aldrig förr :D <3
Idag blir det inget stall för min del, igår var det botorp, red Lillan. Tycker mkt om den ponnyn, men får se hur länge jag blir kvar i botorp. Har funderat på att sluta helt nu eftersom jag rider Nova och så nu. även om det inte är så många dagar i veckan så behöver jag några lediga dagar liskom. det räcker :) . 
På lördag är det tävling då, den jag inte skulle va med på :/ .. hoppas det går bra för alla nu! Fan så kul! vet inte om jag hinner komma och kolla, skulle igentligen ha stallet på lördag, men jag vet inte om jag hinner.
jaja.. snart är det helg i alla fall. har vart så jävla trött nu!

En sak som är väldigt bra är att den fjärde delen av Twilight kommer ut nästa torsdag :D . fan va kul!
typ 12 eller vad det är! . längtar..

Jaja, en uppsats om mellan två världskrig och om andra världskriget ska in i morrn, har 20 sidor kvar att skriva om. men jag får skylla mig själv att jag inte gör nått!! men nu ska jag göra så gott jag kan så nu jag säga.. (turkulicios)

...Ciiaaoo ^^ <3 


Tjaa


Sitter här och är trött, vill sova, har precis gjort klart ett spanska arbete, pratar med  Becca på msn ooooch snaart ska jag sova som sagt.... Becca är flumma damen nu xD, övertrött kanske det kallas också .. samma här.
Idag har det i allafall vart skolan som var helt okej, sen blev det faktsikt lite läxer, sen blev det stallet. Red Nova, Ami hade redan fixat mockning och påsar så de va bara hinkarna kvar. Hon var uppe tidigare i morse och nu på eftermiddan så vi red till ridhuset i det blöta och kalla vädret.
Det har börjat gå bättre men måste fortfarande ta det lite lugnt, i morrn kan jag rida som "vanligt".. Har börjat lära känna varandra jag och hästapollen, trivs väldigt bra! som jag har sagt tidigare. har även börjat söka sig till rätt form och allt! .. lr, jaag är nöjd med att jag klarar av att hålla lugn trav med henne som det gör nu :D men det är riktigt kul!

En sak som är läskit är att jag och Jessie ska ha muntligt nationellt prov på matten i morrn.. hoppas det kommer gå bra för oss båda! I morrn blir det även att åka upp till Nova igen. Väldigt kul. Längtar faktiskt!! :D 
 jaja, nuu ska ska jag logga ut från allt och göra mig i ordning och sen lyssna på musik sammtidigt som somna !! ^^

Ciaaao alla piglets <3

RSS 2.0